Dorel loveşte din nou. Maşini stropite cu vopsea roşie în timpul unor lucrări la podul Otopeni

Dorel se pare că loveşte din nou. De această dată în apropiere de Bucureşti. Mai multe maşini au fost stropite cu vopsea roşie de muncitorii care lucrau la podul Otopeni.

20 mai 2022, 22:03
Dorel loveşte din nou. Maşini stropite cu vopsea roşie în timpul unor lucrări la podul Otopeni
Maşini stropite cu vopsea roşie în timpul unor lucrări la podul Otopeni

Dorel loveşte din nou. Muncitorii care vopseau balustrada podului de la Otopeni au vopsit şi maşinile care se aflau sub pod.

Dorel loveşte din nou. Cum şi-au găsit maşinile câţiva şoferi din Capitală

Citeşte şi Maşină vandalizată după ce şoferul a blocat accesul într-o curte. Mesajul scris pe capota autoturismului cu vopsea neagră

Câţiva muncitori de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri, care făceau lucrări de reabilitare la podul de la Otopeni, au vopsit, din neatenţie şi maşinile care se aflau sub pod.

„In Otopeni s-au vopsit balustradele podului. Cu tot cu ceea ce era prin zona : masini parcate, masini in trecere, oameni, buruieni, stalpi, borduri. Totul s-a vopsit. Sa fie frumos!”, a scris cineva pe Facebook.

Imaginile cu autotorismele pline de vopsea roşie au fost postate pe grupul de Facebook Info Trafic Prahova.

Firma care se ocupă de reabilitarea podului Otopeni este firma Construcții Generale Oltenia, angajată de Direcția Regională de Drumuri și Poduri București. Compania a fost înființată în 2016, iar în 2020 a înregistrat un profit de aproape 5 milioane de lei, potrivit Antena 3.

Momentan nu există o reacție din partea muncitorilor sau a firmei în numele căreia executau lucrarea.

Şi un şofer din Cluj a avut parte de o surpriză neplăcută zilele trecute. Acesta şi-a găsit maşina stropită cu ciment. De vină ar fi tot nişte muncitori care lucrau în zonă.

„O lucrat Dorel de Florești, sugerez să mă cauți că sunt camere la magazin și la prima ora o să fiu la poliție”, a scris proprietarul mașinii pe grupul de Facebook INFO TRAFIC jud. CLUJ.

Incidentul nu a trecut neobservat de ceilalţi şoferi din Cluj, care s-au amuzat pe seama situaţiei.

„De aici vine vorba ‘Ce mașină beton ai’. Dorel încă nu dezamăgește. Trăim în România, ce așteptări să mai avem??”, a scris un clujean pe grupul de facebook.

Citeşte şi Maşina Ambasadei SUA şi cea a ambasadorului Japoniei, vandalizate de protestatari în curtea Parlamentului. Protestatarii au scris mesaje cu spray: Hoţi! Asasini!

 

 


loading...
Partenerii noștri