Dorian Popa a primit o factură imensă la energia electrică. Care a fost reacția vedetei: „Am știut de ce nu merg în concediu”

Dorian Popa s-a trezit cu o factură uriașă la energia electrică. Artistul are de plată 8.500 de lei, la curentul electric.

14 sept. 2022, 19:23
Dorian Popa a primit o factură imensă la energia electrică. Care a fost reacția vedetei: „Am știut de ce nu merg în concediu”

Tot mai multe vedete de la noi din țară sunt revoltate de prețurile uriașe la facturile de energie electrică. După ce Dana Budeanu s-a plâns miercuri seară, la România TV, de facturile imense pe care le-au primit părinții săi, a venit și rândul lui Dorian Popa.

Citește și Cât costă o casă din complexul rezidențial al lui Dorian Popa. Hâtzul vinde locuințe gata mobilate

Artistul a avut parte de un șoc atunci când s-a trezit cu o factură uriașă la curentul electric. Mai exact, cântărețul are de plată suma de 8.500 de lei.

Dorian Popa s-a amuzat de acest lucru și a făcut publică pe rețelele de socializare o imagine în care apare suma pe care trebuie să o plătească la curentul electric.

”Am știut eu de ce nu merg în concediu.”, a scris Dorian Popa pe rețelele de socializare.

Părinții Danei Budeanu au primit două facturi enorme la curentul electric

Milioane de români sunt în situația lui Dorian Popa, dar și a părinților Danei Budeanu care au primit două facturi uriașe la curentul electric, una de 3100 de lei și alta de 3400 de lei.

Însă, designerul nu a stat cu mâinile în sân și a depus mai multe plângeri la ANPC, dar și la furnizorul de energie electrică.

”Părinții mei nu au aer condiționat. Nu suportă, nu au. Locuiesc într-o casă în care au plătit până la factura asta între 400 și maxim 600 de lei. Și s-au trezit brusc cu aceste facturi.

Suntem într-o reglare de conturi cu Enel-ul, adică eu sunt. Am făcut reclamații la ANPC, am sunat și la Enel”, a declarat Dana Budeanu.

Citește și EXCLUSIV| Dana Budeanu, enervată la culme de facturile la energia electrică pe care le-au primit părinții săi. Milioane de oameni sunt în situația familiei sale:”Jos labele de pe oameni!”