Dorian Popa dezvăluie ce cadou şi-a făcut de Ziua Copilului. „În Domneşti, cu căruţa asta o să mă vezi pe mine! Încă nu-mi vine să cred”

Dorian Popa a sărbătorit Ziua Copilului într-un mod extravagant. Vloggerul a plătit avansul pentru un Lamborghini, un bolid de sute de cai putere pentru care va aştepta de acum încolo şapte luni până când îi va conduce.

01 iun. 2022, 15:29

Dorian Popa a filmat într-un vlog momentul în care a achitat cei 20.000 de euro, avans pentru bolidul Lamborghini mult visat.

„Azi dăm avansul Lamborghini-ului. A venit Poliţia cu Porsche. Încă nu îmi vine să cred! Nu trebuie să modific nicio limită pentru a putea achita cei 20.000 de euro.

Ştiam că nu o să regret această alegere. Mulţi mi-au zis: domnule, dar aştepţi şapte luni, dar pentru câţiva kilometri poţi să ţi-o iei acum. E un întreg proces, o chestie frumoasă prin care cred că de la 150.000 de euro în sus ar trebui să treci. Că dacă nu treci, care mai e fun-ul (distracţia)”, a spus Dorian Popa.

 

Citeşte şi: Liviu Vârciu, dialog incendiar cu Dorian Popa. „Te-am băgat în televiziune, băi, animalule!” VIDEO

Dorian Popa a plătit avansul pentru Lamborghini. „Toţi mi-au spus. Cum o să încapi? Sunt ditamai ursul”

Vloggerul s-a urcat la reprezentanţă într-un model Lamborghini asemănător celui pe care l-a comandat şi a fost vizibil emoţionat.

„Ia uite cum o să fac eu în Domneşti! În Domneşti, cu căruţa asta o să mă vezi pe mine! Cine credea?! Încă nu-mi vine să cred.

Nu m-am urcat niciodată într-una din asta cabrio. Toţi mi-au spus. Cum o să încapi? Încap foarte şmecher! Sunt ditamai ursul de 1,86 şi 95 kg. Mi se pare că stau foarte bine.

Ştiţi care e cel mai greu sentiment care mă încearcă acum? Cele şapte luni sau câte ore, secunde o să mai fie până atunci? Inima mea cum o să facă faţă până atunci?”, a mai spus Dorian Popa.

Dorian Popa: „Îşi ia Lamborghini şi îşi face tatuaj!”

De asemenea, Dorian Popa şi-a anunţat fanii că şi-a făcut un tatuaj cu cifra 33.

„Un asemenea moment n-ar cum să nu rămână nemarcat din toate punctele de vedere. Nu vreau să veniţi cu comentarii. Ia uite-l şi pe ăsta! Îşi ia Lamborghini şi îşi face tatuaj!

Nu, pentru mine vârsta de 33 de ani am aflat de la mama mea că este vârsta Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Pentru a mine a însemnat un an extrem de bun, mai ales având în vedere contextul actual.

Pentru asta vreau să rămână în inima mea, de ce nu, şi pe pielea mea. 33 punem aici!”, a mai spus vloggerul.

Citeşte şi: Dorian Popa vrea să dea lovitura în imobiliare. Preţul uriaş la care vinde o casă în apropiere de Capitală