Dorin Cioabă, SPERIAT DE MOARTE. Vezi ce decizie RADICALĂ a luat regele autointitulat al romilor VIDEO

Regele Dorin Cioabă a intrat la dietă. Vrea un stil de viaţă sănătos, cu sport şi salate şi s-a apucat deja de treabă. Dorin Cioabă este hotărât să slăbească 15 kilograme şi susţine că pentru asta a renunţat să mai intre în bucătărie. Totul de teamă că ar putea avea probleme foarte mari de sănătate, care i-ar pune chiar viaţa în pericol, din cauza greutăţii.

RomaniaTV.net
17 mai 2014, 12:03
Dorin Cioabă, SPERIAT DE MOARTE. Vezi ce decizie RADICALĂ a luat regele autointitulat al romilor VIDEO

Daca inainte de sarbatori Dorin Cioaba era rege si in bucatarie, pregatind sarmalute si multe alte bunatati, el s-a hotarat sa dea jos kilogramele acumulate si a trecut la o dietă drastică.

„M-am hotarat sa dau jos 15 kilograme si ma voi duce sa caut un profesor de sport. Vreau sa merg la sala, vreau sa merg la inot. Vreau sa nu mai dau prin bucatarie, sa renunt la carnea de porc”, a declarat Dorin Cioabă, la România TV.

 

De acum, legumele şi salatele vor constitui mâncarea de bază a regelui. Dacă de Paşti, Dorin Cioabă se lăuda că-şi ajută consoarta la treburile casnice, acum, tot pentru ea vrea să slăbească.

„Nu mai intru în bucătărie. În loc de sala de mese, ma duc la sala de sport”, spune Dorin Cioabă, care şi-a achiziţionat şi aparate pe care să lucreze şi speră ca în scurt timp să piardă până la patru măsuri la haine şi să fie nevoit să-şi schimbe garderoba.