Dorinel Munteanu ar putea reveni în Liga 1: Schumacher a demisionat de la Petrolul

Petrolul Ploieşti a rămas din nou fără antrenor, după ce Constantin Schumacher a demisionat ca urmare a înfrângerii suferite pe teren propriu cu CSMS Iaşi, scor 1-2. A fost a cincea înfrângere consecutivă înregistrată de prahoveni sub comanda fostului mijlocaş, care preluase echipa în iarnă, când l-a înlocuit pe Mihai Stoichiţă.

RomaniaTV.net
15 mart. 2016, 09:16
Dorinel Munteanu ar putea reveni în Liga 1: Schumacher a demisionat de la Petrolul

Despărţirea a fost confrimată de Petrolul pe site-ul oficial, urmând ca echipa să fie condusă în continuare de secundul Cătălin Grigore şi de preparatorul fizic Cristian Dragotă. „Constantin Schumacher nu mai este, începând de astăzi, antrenorul principal al echipei noastre, ca urmare a solicitării tehnicianului ajungându-se la un acord privind încetarea pe cale amiabilă a relaţiilor contractuale. De asemenea, şi angajamentul antrenorului secund Dragoş Radu s-a încheiat prin acordul părţilor.

Clubul nostru le mulţumeşte celor doi pentru activitatea depusă şi le urează mult succes în cariera viitoare.

Până la stabilirea noii componenţe a staffului tehnic, şedinţele de pregătire ale petroliştilor vor fi conduse de către preparatorul fizic Cristian Dragotă şi de antrenorul secund Cătălin Grigore„, se arată în comunicatul grupării din Ploieşti.

Conform Digi Sport, Petrolul încearcă să-l aducă în locul lui Schumacher pe Dorinel Munteanu, tehnician liber de contract de anul trecut. Omul care a câştigat titlul în Liga 1 pe banca Oţelului ezită însă să dea un răspuns, şansele de salvare de la retrogradare fiind infime. Cu 12 etape rămase de disputat în play-out, Petrolul are doar 4 puncte, cu 11 mai puţin decât ACS Poli, echipa clasată pe primul loc care ar asigura menţinerea în Liga 1.