Dorul de iubită i-a adus o amendă de 400 de euro. Românul a încălcat restricțiile din Italia

Un român a fost amendat cu suma de 400 de euro după ce a mers pe jos 11 kilometri pentru a ajunge la iubita sa, totul în timpul nopții, în timp ce sunt în vigoare restricții de noapte.

28 ian. 2021, 08:54
Dorul de iubită i-a adus o amendă de 400 de euro. Românul a încălcat restricțiile din Italia

Dorul de iubită i-a adus o amendă de 400 de euro. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a fost oprit de un echipaj al carabinierilor la ora locală 01:45, în noaptea de marți spre miercuri, 27 ianuarie. Românul mergea pe jos, prin orașul Rimini, Italia.

Citește și: Noua metodă de testare pentru depistarea coronavirusului. Au fost introduse testele anale

În Italia, pe timpul nopții, sunt în vigoare restricții de circulație, iar polițiștii i-au cerut explicații cu privire la motivul pentru care se află pe stradă la acea oră. Faptul că a fost ”mistuit de dor” și a vrut să își vadă iubita nu i-a impresionat pe oamenii legii, care l-au amendat cu suma de 400 de euro, conform Rimini Today.

Românul nici măcar nu a încercat să îi mintă pe oamenii legii și le-a spus acestora că a fost să petreacă seara împreună cu iubita lui, care locuiește în cartierul San Giuliano a Mare din Rimini și se întorcea acasă, pe jos, în localitatea Riccione, unde domiciliază.

Dorul de iubită i-a adus o amendă de 400 de euro. Potrivit Google Maps, între cartierul San Giuliano și Riccione sunt circa 11 kilometri, care se acoperă pe jos în aproximativ două ore și jumătate.

Polițiștii din Rimini, orășel din Emilia-Romagna, cu 150.000 de locuitori, situat malul Mării Adriatice, nu au fost impresionați de povestea romantică a tânărului român și l-au amendat cu 400 de euro pentru încălcarea măsurilor împotriva răspândirii noului coronavirus.

O româncă şi iubitul ei italian, găsiţi morţi în casa în care locuiau

O româncă şi iubitul ei, care trăiau în localitatea Paternò de lângă Catania, Italia, au fost găsiţi morţi în casa unde locuiau. Descoperirea macabră a făcut-o chiar fiul bărbatului, care a anunţat imediat poliţia.

Femeia, de 53 de ani, şi partenerul ei de viaţă în vârstă de 60 de ani, trăiau într-o sărăcie lucie, transmite postul TV local, Ciak TeleSud. Din primele informaţii, aceştia ar fi decedat în urma intoxicării cu monoxid de carbon. Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele tragediei.

„Românca de 53 de ani şi concubinul ei trăiau în condiții de sărăcie extremă, fără lumină sau apă. În mod oficial, erau muncitori agricoli și lucrau la câmp. Pentru a avea lumină în locuință au folosit un generator de curent pe motorină, pe care l-au instalat pus în casă, o locuință modestă în care nu aveau nimic„, transmite Ciak TeleSud.