Dosar penal pentru o femeie care şi-a luat soţul la palme

O femeie în vârstă de 35 de ani, din județul Arad, s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie și un ordin de protecție după ce și-a luat soțul la palme.

14 iul. 2021, 18:01
Dosar penal pentru o femeie care şi-a luat soţul la palme
Sursa FOTO: presasm.ro

Dosar penal pentru o femeie care şi-a luat soţul la palme. Inspectoratul de Poliție Județean Arad informează că polițiștii Secției nr. 6 Rurală Beliu cercetează o femeie de 35 de ani, din comuna Cermei, care i-a aplicat soțului ei mai multe lovituri cu palmele în zona feței.

Pe numele femeii a fost emis ordin de protecție provizoriu și a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, informează newsar.ro

Primarul din Arad cumpără brad de Crăciun, deşi oraşul este sub cod galben de caniculă

Aradul a mai fost scena unei întâmplări uşor ieşite din comun, care l-a avut ca protagonist pe primar.

Citeşte şi Pandemia a crescut numărul cererilor de divorț – când aveți nevoie de un avocat

Primarul din Arad se pregăteşte de Crăciun, deşi oraşul este sub cod galben de caniculă iar temperaturile ajung până la 37 de grade Celsius. Edilul a anunţat că anul acesta va cumpăra un brad artificial şi le-a arătat arădenilor câteva modele.

Nu, n-a venit Crăciunul, dar ne pregătim! Nu mai tăiem pădurea și… evităm eternele discuții! Am decis achiziționarea unui brad artificial. Unul frumos, de durată, din elemente demontabile, îmbodobit din belșug cu mii de luminițe cu leduri și alte ornamente, cu o înălțime de 20 de metri și o bază de 7 m, căruia îi este acordată o garanție de 10 ani!

Acum doar probăm modelul la scară redusă…

Așteptăm opinii!

Pentru frumusețea viitoarelor Sărbători”, este mesajul edilului.

Citeste si Alertă pe litoral. Un şarpe a fost zărit pe plaja din Venus: Este al 3-lea prins în 3 zile. De acolo vin!