Dosar penal pentru tânărul care a dat cu maşina peste poliţist. Tatăl şoferului, expert superior în cadrul Secretariatului General al Guvernului

Noi detalii în cazul șoferului care a dat cu mașina peste un polițist care, în urma loviturii, a căzut pe stradă. Potrivit ultimelor informaţii, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au deschis dosar penal pentru ultraj.

RomaniaTV.net
29 nov. 2020, 23:23
Dosar penal pentru tânărul care a dat cu maşina peste poliţist. Tatăl şoferului, expert superior în cadrul Secretariatului General al Guvernului

Dosar penal pentru tânărul care a dat cu maşina peste poliţist. Şoferul de doar 23 de ani este Florin Bogdan Mardale. Mai mult decât se pare că  tatăl lui este expert superior în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Dosar penal pentru tânărul care a dat cu maşina peste poliţist. Ce spun anchetatorii

Bărbatul este acuzat de ultraj și părăsirea locului accidentului. Ancheta este coordonată de Parchetul Judecătoriei Sectorului 1. În urmă cu ceva timp, şoferul care a lovit cu maşina un poliţist care a vrut să îl legitimeze, în zona Gării de Nord din Capitală, a fost lăsat în libertate, anunţă Sindicatul Europol. Sindicaliştii din Poliţie susţin că autorul faptei „este beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului”, iar sâmbătă seară au început să fie date telefoane şi se fac presiuni pentru a-l scoate vinovat pe poliţist.

Anunţul făcut de Europol, după incidentul de duminică

„Un autoturism staționat neregulamentar în zona Garii de Nord din București, pe modul „avarii”, a fost atenționat de un polițist să se pună în mișcare. Șoferul nu a „suportat” critica și a devenit agresiv în exprimare. Iar în momentul în care polițistul a coborât din autospecială, pentru a-l legitima și a lua măsurile legale, șoferul a demarat în trombă lovindu-l violent pe colegul nostru. Individul a fost prins la 5 străzi distanță de locul faptei și se află în custodia poliției. Încadrarea juridică a acestei fapte nu poate fi alta decât „tentativă la omor””, anunţa sâmbătă seara Sindicatul Europol, pe Facebook.

Sindicaliştii au declarat  că ”individul care a dat cu autoturismul peste poliţist este beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului şi că au început să fie date telefoane şi se fac presiuni pentru a-l scoate vinovat pe poliţist. Nu vom tolera aşa ceva! Aviz amatorilor!”, avertizează sindicaliştii.

Citeşte şi: Şoferul care a lovit cu mașina un polițist la Gara de Nord, lăsat liber de procurori. Europol acuză presiuni: Este beizadeaua unei persoane din Secretariatul Guvernului