Dosarul transferurilor. MM STOICA, proces in pronuntare

Mihai Stoica a fost prezent la Tribunalul Bucureşti pentru a contesta decizia din Dosarul Transferurilor! Chipciu şi Marius Ianuli l-au susţinut din sală.

RomaniaTV.net
17 mart. 2014, 09:53
Dosarul transferurilor. MM STOICA, proces in pronuntare

Dosarul transferurilor. Fostul manager general al Stelei, Mihai Stoica, s-a prezentat azi la Tribunalul Bucureşti pentru a contesta decizia primită în Dosarul Transferurilor. Procesul lui Mihai Stoica a ramas in pronuntare. Managerul echipei Steaua a avut, luni, prima iesire din penitenciar de cand a intrat in inchisoare, alaturi de el aflandu-se in sala de judecata si fiica acestuia, Teodora Stoica.

Fiica lui MM Stoica a izbucnit in lacrimi cand a auzit ca instanta a ramas in pronuntare si a iesit pe hol. Alaturi de ea s-a aflat si liderul galeriei, Gheorghe Mustata. 

Dosarul transferurilor. Fostul manager sustine ca nu are de ce sa stea dupa gratii, deoarece faptele s-au prescris. MM cere să fie judecat după vechiul Cod Penal şi nu după noul Cod Penal, cel vechi fiindu-i favorabil. Stoica a ajuns in sala de judecata cu catuse la maini. 

La tribunal au fost prezenţi şi Alexandru Chipciu, dar şi team-managerul Marius Ianuli. Cei doi l-au susţinut pe MM din sală. 

Sentinţa privind contestaţia fostului manager al Stelei a rămas în pronunţare.

 

DOSAR TRANSFERURI: Mihai Stoica ar putea fi eliberat