Două mașini s-au ciocnit violent pe DN1, în Brașov. Patru persoane, printre care doi copii, sunt răniți

Două mașini s-au ciocnit violent pe DN1, în județul Brașov. În urma impactului patru persoane, printre care doi copii, au fost răniți.

22 feb. 2024, 11:03
Două mașini s-au ciocnit violent pe DN1, în Brașov. Patru persoane, printre care doi copii, sunt răniți

Accident grav cu patru victime pe DN1 în Timișul de Jos, județul Brașov. Patru persoane sunt rănite. Între victime sunt și doi copii.

Accident pe DN1

Citește și: Un șofer de 25 de ani, care a urcat beat la volan, vinovat pentru producerea accidentului cu patru victime din Florești. Un bebeluș a fost rănit

„Accident rutier pe DN1, Timișul de Jos ( zona Petrom) în care au fost implicate 2 autoturisme. În urma accidentului au rezultat 4 victime, dintre care 2 copii.

La fața locului s-au deplasat 2 echipaje SMURD, o ambulanță SAJ și un echipaj cu apă și spumă. Se intervine pentru acordarea asistentei medicale. Toate victimele sunt conștiente. Una dintre victime a refuzat transportul la spital”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, mr. Ciprian Sfreja.

Citește și: Dumnezeu nu bate cu bâta, bate cu închisoarea! Pedeapsa pe care un bărbat din Ilfov a primit-o, după ce a înscenat un accident pentru a-și ucide soția

În urma coliziunii, unul dintre vehicule a ieșit în afara părții carosabile. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției, valorile de trafic fiind ridicate.