Două TIR-uri cu porci s-au răsturnat luni. Trafic perturbat pe Valea Oltului şi A2

Un TIR care transporta porci s-a răsturnat luni dimineața pe Valea Oltului în zona localității Câineni. Altul s-a răsturnat pe Autostrada Soarelui.

26 iul. 2021, 19:21
Două TIR-uri cu porci s-au răsturnat luni. Trafic perturbat pe Valea Oltului şi A2

Două TIR-uri cu porci s-au răsturnat, luni, pe Valea Oltului și Autostrada Soarelui. „În urmă cu puțin timp, a avut loc un eveniment la nod rutier Drajna, pe breteaua de urcare pe autostrada A2, un autotren încărcat cu porci s-a răsturnat. La fața locului este un alt autotren pentru a încărca animalele. Se circula alternativ dirijat de politie”, informează Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța.

De asemenea, circulația s-a desfășurat  cu greutate luni dimineața pe DN 7, Valea Oltului, din cauza unui TIR încărcat cu porci, care s-a răsturnat pe carosabil, transmite Turnul Sfatului.

Operațiune de salvare impresionantă! Un cal a fost scos dintr-o groapă adâncă de 5 metri, în județul Argeș VIDEO
Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe DN7 Râmnicu Vâlcea -Sibiu, în localitatea Câineni, la kilometrul 238+800 de metri.

România, cea mai ridicată rată a deceselor în accidente din UE. Nu mai puțin de 24 de oameni au murit weekendul acesta
“Drumul național 7, comuna Câineni, sensul Vâlcea-Sibiu, conducătorul unui tir a pierdut controlul vehiculului și s-a răsturnat, rezultând rănirea șoferului”, au anunţat polițiștii vâlceni.

În această zonă, șoferul unui TIR a pierdut controlul și s-a răsturnat. În urma accidentului, șoferul a fost rănit.

Potrivit IPJ Vâlcea, TIR-urile erau încărcate cu porci. În zonă s-a circulat pe un fir alternativ.