Două trucuri la care apelează Teo Trandafir pentru a se menține în formă: „Este foarte important”

Două trucuri la care apelează Teo Trandafir pentru a se menține în formă. Prezentatoarea reușește de câțiva ani să se mențină la aceeași greutate, după ce a slăbit acum mult timp în jur de 60 de kilograme. Așadar, extrem de multe femei sunt curioase ce secrete are pentru a nu se îngrășa.

02 apr. 2024, 21:02
Două trucuri la care apelează Teo Trandafir pentru a se menține în formă: „Este foarte important”
Două trucuri la care apelează Teo Trandafir pentru a se menține în formă

Două trucuri la care apelează Teo Trandafir pentru a se menține în formă. În urmă cu ceva vreme, vedeta a avut o dietă ceva mai restrictivă, care a scăpat-o de multe kilograme. De atunci, reușește să mențină, însă, fără a se înfometa.

Citește și: Teo Trandafir, decizie radicală în legătură cu fiica sa, Maia: „Are o vârstă la care nu se mai recomandă acest lucru”

Două trucuri la care apelează Teo Trandafir pentru a se menține în formă

Secretul, din punctul meu de vedere, este să te hidratezi foarte bine mai ales dimineață și apoi să mănânci tot ce vrei cu măsură și în cantități foarte mici. Nu am o dietă anume, mănânc ce vreau, ce am, ce se poate, dar în cantități cât se poate de mici”, a declarat Teo Trandafir, pentru Spectacola.ro.

Rutina prezentatoarei începe încă de la primele ore ale dimineții, când are grijă, așa cum a spus mai sus, să bea suficiente lichide și să-și înceapă, astfel, cât mai bine ziua. Seara, își rezervă ceva timp pentru activitățile care-i plac și pentru pasiuni.

Este foarte important ce am de făcut în ziua respectivă. Fiecare zi este diferită și trebuie privită așa cum vine. Sunt un om disciplinat, cu o rutină matinală bine conturată, mă trezesc dimineață, am grijă să mă hidratez corespunzător, trec prin revista presei și apoi plec fie spre studio, fie să filmez podcastul.

Seara mă relaxez, citesc, mă întâlnesc cu prieteni. Acum sunt seri în care nu ratez “Insula de 1 milion”, un reality care mi se pare extrem de interesant, un experiment social în care natura umană este personajul principal.

Mie mi se pare că a fi un om cunoscut și iubit este un privilegiu. Am avut și momente când mi-am dorit să nu știe nimeni că sunt Teo Trandafir, dar asta e firesc. Atunci când ieși cu prietenii și ieși în public îți dorești să ai parte de intimitate și liniște.”, a mai declarat artista.