Dragnea: Mandatul lui Oprea va fi extins dacă medicii decid ca Victor Ponta să rămână în spital

Liviu Dragnea a declarat că premierul Victor Ponta urmează să fie consultat, vineri, de o echipă medicală care va decide dacă poate părăsi spitalul sau trebuie să mai rămână sub observaţie. În funcţie de hotărârea medicilor privind starea de sănătate a primului-ministru, mandatul lui Gabriel Oprea la conducerea Guvernului va fi sau nu prelungit.

18 iun. 2015, 09:13
Dragnea: Mandatul lui Oprea va fi extins dacă medicii decid ca Victor Ponta să rămână în spital

Liviu Dragnea a precizat că premierul a trecut print-o operaţie foarte grea şi că va avea nevoie de patru săptămâni de concediu medical. Totodată, Dragnea a spus că primul-ministru va prelungi delegarea atribuţiilor de prim-ministru către Gabriel Oprea.

Liviu Dragnea, dezvăluiri după ce l-a vizitat pe Ponta la spital. „Are nevoie de…”

„Are dureri foarte mari, operaţia a fost extraordinar de complicată, pentru că a avut o ruptură de ligamente mai veche de care nu a ştiut, asta a rupt meniscul şi de aici s-au produs tot felul de stricăciuni la genunchi. Eu eram acolo când a venit echipa de medici care l-a operat şi au explicat despre ce este vorba. Operaţia a reuşit, dar este foarte grea recuperarea care trebuie făcută la rigoare, adică în fiecare zi trebuie să mişte genunchiul într-un fel anume cu nişte aparate. Ei l-au ridicat, au încercat să îl facă să meargă cu un cadru, dar foarte greu. Va trebuie să stea acasă cel puţin 3-4 săptămâni. Medicii vor face o evaluare vineri, să vadă dacă pot să îl externeze, dar sunt şanse minime, pentru că intervine problema legată de transport, cum se urcă în avion, cum stă în avion, puţin probabil să îi dea drumul vineri”, a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea l-a vizitat pe Victor Ponta la spitalul din Istanbul unde este internat VIDEO

Liviu Dragnea a mai spus că dacă Victor Ponta nu va fi externat vineri, duminică va pleca din nou la Istanbul.

Dacă perioada de repaus medical recomandată de medici va fi de patru săptămâni, Ponta se va putea întoarce la serviciu în 13 iulie.