Dragoste în vremea pandemiei: doi tineri italieni s-au îndrăgostit de la balcon, în timpul perioadei de izolare

Izolarea în case nu a adus doar durere, tristeţe şi frustrare, a adus şi poveşti frumoase. Cel puţin pentru doi tineri italieni, care s-au văzut în balcon, s-au îndrăgostit şi au rămas împreună. O poveste care cu siguranţă ar stârni interesul lui Shakespeare, relatată de metro.co.uk.

RomaniaTV.net
23 sept. 2020, 18:49
Dragoste în vremea pandemiei: doi tineri italieni s-au îndrăgostit de la balcon, în timpul perioadei de izolare

Paola (40 de ani) și Michele (38 de ani) erau vecini şi locuiau unul în fața celuilalt. Cu toate astea, nu se cunoşteau. Izolarea la domiciliu i-a forţat să-şi petreacă mai mult timp pe balcon, astfel încât cei doi au reuşit să se observe reciproc. A fost debutul unei frumoase poveşti de dragoste. 

Pentru amândoi a fost dragoste la prima vedere. Au cântat împreună cu alţi vecini din balcoane, iar imediat după concert bărbatul şi-a căutat aleasa pe Instagram şi au ănceput să converseze. 

Citeşte şi Şoc în lumea muzicii! O vedetă mondială, răpusă de coronavirus

„În noaptea aceea am vorbit până dimineață. Ne-am dat seama că împărtășim aceleași valori și că acestea ar fi o bază solidă pentru o relație. Amândoi suntem oameni hotărâți, dar și amabili și sensibili”, a explicat Michele pentru sursa citată.

Deşi nu s-au putut intâlni față în față din cauza restricțiilor, după două luni s-au văzut într-un parc. Acum îşi fac planuri de nuntă, iar petrecerea de nuntă visează să o organizeze chiar în locul în care s-au cunoscut, pe acoperișul clădirii în care locuiește Paola.

Cu siguranță ne căsătorim. Tot ce trebuie să facem este să stabilim data. Avem în vedere o petrecere pe terasa de pe acoperișul clădirii mele, ceea ce s-ar potrivit, ținând cont că ne-am întâlnit prima dată pe balcoane”, a explicat femeia, potrivit sursei citate.