Grațiela și Andrei Duban, totul despre despărţire! „Oamenii ajung la divorţ din cauza lipsei comunicării”

Grațiela și Andrei Duban s-au cunoscut în urmă cu 14 ani, iar de 12 ani sunt soț și soție. În ultima vreme, însă, zvonurile că relația lor scârțâie și că sunt în pragul divorțului au început să capete amploare.

30 sept. 2023, 17:26

Grațiela și Andrei Duban sunt părinții unui băiețel de 11 ani pe care-l iubesc până la cer și înapoi. La un eveniment monden recent, cei doi au fost surprinși împreună și au explicat cum stau, de fapt, lucrurile între ei.

La cel mai recent eveniment monden la care au participat, cei doi au răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor: „Suntem bine, încă împreună!”, au declarat ei pentru Playtech.

Andrei Duban a dezvăluit unul dintre secretele căsniciei lor: „De multe ori ironia ne salvează! Autoirionia, autocritica… Este o artă să nu iei în serios problemele, să încerci să le tratezi cu umor, să râzi de ele, dar rămânând, totuși, înfipt în realitate”.

Citeste si Andrei Duban, poveste memorabilă de la o nuntă: „Fanul meu nr. 1 e Florin Salam!”

Zvonul potrivit căruia căsnicia celor doi ar fi ajuns la final au apărut după o declarație a Grațielei care a fost interpretată greșit.

Am dat acum ceva timp un interviu, am fost întrebată ce părere am despre divorțurile din showbiz și am spus că eu cred că oamenii ajung la divorț din cauza lipsei comunicării. A fost scos din context, dar nu se pune problema despre divorț. Doamne ferește!”, a declarat soția actorului pentru sursa citată.

Cu toate astea, cei doi soți au în jurul lor destule cupluri care au divorțat, lucru care li se pare îngrijorător, ba chiar îi sperie, dar sunt optimiști că lucrurile vor sta cu totul altfel în cazul lor.

Citeste si Andrei Duban a slăbit enorm după operația de micșorare a stomacului: „Îmi trebuie alte haine”

Mă sperie ce se întâmplă în jurul nostru, pentru că sunt mulți apropiați, cunoștințe de-ale noastre care traversează o perioadă grea. Și la noi sunt momente mai puțin frumoase, dar noi ne-am educat împreună. Ce ne-a unit pe noi foarte tare este faptul că ne lega același lucru: familia, pentru că el ajunsese să aibă o vârstă și își dorea să fie la casa lui, iar eu pentru că familia este baza mea psihică, dacă ai familie, poți construi orice.

Pentru că ne-a unit lucrul acesta, noi am încercat de la început să comunicăm foarte bine și eu zic că longevitatea relației noastre se datorează comunicării, deși am trecut și prin momente mai puțin plăcute. Încercăm să le rezolvăm prin comunicare, se poate rezolva totul”, a declarat Grațiela, conform spectacola.ro