Drama din familia lui Marcel Ciolacu: ambii părinţi au avut cancer. Cel mai mare regret al liderului PSD

Marcel Ciolacu are încredere în sistemul de sănătate din România. Acesta a declarat într-o emisiune la Digi24 că atât el, cât şi părinţii lui s-au tratat întotdeauna în România, nelipsindu-le încrederea în sistemul sanitar românesc.

24 apr. 2021, 23:07
Drama din familia lui Marcel Ciolacu: ambii părinţi au avut cancer. Cel mai mare regret al liderului PSD

Părinţii lui Marcel Ciolacu au avut cancer. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a povestit, la Digi24, că tatăl și mama lui au făcut cancer. Tatăl liderului PSD s-a stins din viaţă din pricina bolii, însă mama cotinuă tratamentul şi „duce boala cu demnitate„.

Părinţii lui Marcel Ciolacu au avut cancer şi s-au tratat în România

Tatal meu a murit de cancer, însă a reușit cu ajutorul echipei de la Fundeni să ducă acest cancer mai bine de 10 ani. Este acolo o echipă de profesionişti şi acelaşi tratament îl ai şi-n străinătate, şi în România. Sunt aceleaşi protocoale. Noi toti ne-am tratat în România. Si mama mea are ghinion sa aiba cancer si se trateaza tot in Romania. O duce cu demnitate. Este o boală ca orice altă boală, iar mama are un tonus foarte bun”, a spus liderul PSD.

Citeste si Marcel Ciolacu, dezvăluiri oneste despre viaţa de familie. Liderul PSD, tranşant cu viitoarea noră: „I-am spus ca să ştie regulile de la început”

Unicul regret al liderului PSD

Marcel Ciolacu a dezvăluit, totodată, că nu are decât un singur regret, acela că are doar un copil.

Aveam momente, când era mai mic fiul meu, când îmi era teamă şi când traversa strada. Cred că am greşit foarte mult că am făcut un singur copil„, a adăugat şeful PSD.

Fiul lui Marcel Ciolacu, Filip, este student la Medicina.

Citeste si Ce va face Marcel Ciolacu după ce Liviu Dragnea iese din închisoare. „Este …