Dramă fără sfârşit pentru marele campion Leonard Doroftei. Adio, România!

Leonard Doroftei, 48 de ani, trece prin momente dificile. Fostul campion mondial a fost nevoit să renunțe la celebrul Doroftei Pub, iar acum are acum un bar situat la peluza 1 a Stadionului "Ilie Oană".

28 nov. 2018, 14:14
Dramă fără sfârşit pentru marele campion Leonard Doroftei. Adio, România!

Leonard Doroftei va continua să lupte, în ciuda problemelor cu care se confuntă, dar ia în calcul şi plecarea definitivă din România.

„Am pus suflet într-un pub. Au fost problemele care au fost și mi-au stricat absolut tot… Și acum încerc să merg mai departe, să-mi duc crucea singur. Sunt un campion sau am fost un campion și rămân în continuare, pentru că lupt pentru visul meu și ceea ce cred. Nu sunt certuri cu primăria. Singura mea dorință a fost să mă cheme la o discuție. Nu poți să-mi trimiți scrisoare de evacuare. Drept dovadă, singurul care a plecat din blocul ăla sunt eu. Trăiesc într-o țară în care trebuie să respect legea, lucru pe care l-am făcut”, a declarat Leonard Doroftei pentru Digi Sport.

Leonard Doroftei a ajuns într-o situaţie dureroasă. Ce face pentru a câştiga bani: „Nu e o ruşine, nu stăm să cerşim!”

„M-am întors acasă, pentru că Ploieștiul pentru mine reprezintă casa. Eu nu am plecat în Canada, nu am emirgrat, am mers cu contract de muncă, mi-am făcut treaba. Între timp am dobândit cetățenie. Nu regret niciodată că m-am întors, sunt oamenii cu care am crescut, oameni pe care îi iubesc din tot sufletul. Nu m-am întors acasă pentru un loc de teren care nu el al meu, e al primăriei, pentru o afacere pe care mi-au luat-o la prima strigare. Asta după ce am investit banii mei munciți, știți cum am câștigat banii, eu nu am câștigat la loto. Este o rușine pentru noi ca oameni, ca oraș, să ai un om care a răsturnat munții, care a scos lumea în stradă, și să-l arunci… nu poți să faci lucrul ăsta”, a mai spus fostul campion mondial.

Leonard Doroftei s-a săturat: „Adio, Ploieşti!” UNDE se mută fostul campion mondial WBA

Întrebat dacă s-a gândit să plece din țară, având în vedere problemele cu care se confruntă, leonard Doroftei a răspuns: „Eu nu, dar familia da, s-a gândit. Vor să plece și trebuie să fiu alături de ei. Ei sunt familia mea și trebuie să-i susțin, să fiu lângă ei”.