Drama imensă a Anamariei Prodan! Reghecampf, singurul care i-a fost aproape: „La început nu a ştiut nimeni!”

Anamaria Prodan a fost suspectă de cancer în urmă cu mai mulţi ani și chiar a stat o perioadă internată în spital. Pe atunci, încă îl avea lângă ea pe Laurenţiu Reghecampf!

09 mart. 2022, 10:28
Drama imensă a Anamariei Prodan! Reghecampf, singurul care i-a fost aproape: „La început nu a ştiut nimeni!”
Drama imensă a Anamariei Prodan! Reghecampf, singurul care i-a fost aproape

Drama imensă a Anamariei Prodan! Reghecampf, singurul care i-a fost aproape: „La început nu a ştiut nimeni!”.  Anamaria Prodan este tot timpul cu zâmbetul pe buze, dar puţini îşi mai amintesc că vedeta  a trecut prin momente grele de-a lungul vieții sale. Unul dintre acestea a fost cel în care doctorii i-au spus că ar putea suferi de cancer la sân!

Drama imensă a Anamariei Prodan! Reghecampf, singurul care i-a fost aproape: „La început nu a ştiut nimeni!”

Anamaria Prodan a fost pusă sub observație medicală şi chiar a efectuat o biopsie! „Atunci când ai probleme, îţi dai seama că ai nişte prieteni minunaţi. Eu am trecut prin momente foarte grele şi nu am fost singură. Am avut mai mulţi noduli şi a durat mai mult până au făcut biopsie la toţi”, a dezvăluit Anamaria Prodan, în urmă cu mai mulţi ani, pentru VIVA!.

Răsturnare de situaţie în scandalul anului. Anamaria Prodan face pace cu Reghe: „Îl vom ajuta şi îi vom întinde o mână”

Anamaria Prodan a mai spus atunci că Laurențiu Reghecampf a fost sprijinul său din acele momente grele. „La început nu a ştiut nimeni, nu am spus pentru că nu am vrut să îşi facă griji. Doar soţul meu a ştiut, m-a încurajat non-stop şi am avut numai discuţii pozitive. Am stat opt  zile în spital şi nu am ieşit de acolo”, a mai spus Anamaria Prodan.

Ce sfat are Carmen Harra pentru Anamaria Prodan. „Cred că şi sufletul mamei ei şi-ar dori acelaşi lucru!”

Sexy-impresara se afla în Turcia la control medical, dar familia sa știa că ea se află în SUA: „Nu am ieşit pentru că mi-a fost frică de speculaţiile din presă. Dar de ceea ce îţi este frică, aia ţi se întâmplă. Mama când a aflat a început să plângă atunci când a aflat. Ea ştia că sunt în America, iar eu eram în Turcia la control!”.