Dramă în Maramureş. Un tată beat şi-a înjunghiat copilul de 10 ani

Un copil de 10 ani a fost înjunghiat de propriul tată, în judeţul Maramureş. Copilul a fost transportat la spital şi operat, iar acum este într-o stare relativ bună, potrivit medicilor.

RomaniaTV.net
16 mai 2012, 10:35
Dramă în Maramureş. Un tată beat şi-a înjunghiat copilul de 10 ani

Un bărbat dintr-o localitate din judeţul Maramureş şi-a înjunghiat fiul de numai 10 ani, în noaptea de marţi spre miercuri. Pe fondul consumului excesiv de alcool, tatăl a înfint cuţitul de patru ori în copilul său.

După ce incidentul a fost anunţat la 112, o ambulanţă a transportat copilul la spitalul din Sighetu Marmaţiei, unde copilul a fost stabilizat, înainte de a fi trimis la Baia Mare, unde a fost operat. Copilul a ieşit cu bine din operaţie, iar acum se află la terapie intensivă. Potrivit directorului medical al instituţiei din Baia Mare, starea lui este relativ bună, iar copilul a avut noroc deoarece o lovitură primită numai cu câţiva centimetri mai sus l-ar fi ucis.

Procurorii fac cercetări şi strâng probe pe baza cărora tatăl va fi, foarte probabil, acuzat de tentativă la omor.

Copilul înjunghiat mai are încă doi fraţi şi împreună cu ei a fost până săptămâna trecută în grija bunicilor, părinţii fiind plecaţi la muncă în străinătate. Săptămâna trecută, tatăl a revenit însă acasă, iar în noaptea de marţi spre miercuri a fost la un pas să-şi omoare propriul copil, pe fondul consumului excesiv de alcool.