Dramă la Aston Villa. Căpitanul echipei suferă de leucemie acută

Fotbalistului bulgar Stilian Petrov i-a fost depistată boala după ce a acuzat stări febrile la finalul meciului cu Arsenal, de sâmbăta trecută.

RomaniaTV.net
30 mart. 2012, 17:34
Dramă la Aston Villa. Căpitanul echipei suferă de leucemie acută

Căpitanul echipei Aston Villa, bulgarul Stilian Petrov, a fost diagnosticat cu o formă acută de leucemie, a anunţat, vineri, gruparea din Premier League.

Boala a fost descoperită după ce jucătorul în vârstă de 32 de ani a acuzat stări febrile în urma meciului cu Arsenal, care a avut loc sâmbătă, şi a efectuat un control medical.

„Aşteptăm să aflăm mai multe despre situaţia lui. Stilian este iubit de foarte multă lume şi va primi toată dragostea şi tot suportul nostru pentru ca el să treacă peste această situaţie. În acest timp, rugăm ca intimitatea lui Stilian să fie mai presus de orice şi vom oferi informaţii pe măsură ce le vom primi”, se arată într-un comunicat al clubului Aston Villa.

Mijlocaşul Stilian Petrov evoluează din 2006 la Aston Villa, după ce anterior a mai jucat la ŢSKA Sofia şi Celtic Glasgow. El are 105 selecţii pentru naţionala Bulgariei.