Drama lui Cornel Dinu: Soţia sa este în comă, iar medicii sunt rezervaţi

Tragedia prin care trece familia lui Cornel Dinu este departe de a lua sfârşit. Soţia oficialului dinamovist se află în comă indusă, după operaţia de amputare a piciorului suferită la începutul săptămânii.

RomaniaTV.net
08 dec. 2011, 06:41
Drama lui Cornel Dinu: Soţia sa este în comă, iar medicii sunt rezervaţi

Medicii care o tratează pe Silvia Dinu sunt rezervaţi în privinţa şanselor ei de recuperare. Cornel Dinu îşi păstrează totuşi speranţa că soţia lui îşi va reveni. „Medicii au un discurs crud, dar uneori lasă loc şi de speranţă. Independent de acest lucru, eu mă rog la Dumnezeu să-mi lase soţia în viaţă! Mai ales că mai există un dram de speranţă”, spune Dinu, în Libertatea.

Silvia Dinu suferă de mai mulţi ani de diabet şi ateroscleroză. În urmă cu ceva timp i-a fost amputat un picior, iar marţi medicii i l-au tăiat şi pe celălalt, după ce starea sa de sănătate s-a agravat. Acum situaţia este şi mai rea, iar soţia „Procurorului” este în comă indusă, medicii monitorizând-o atent. Chiar şi aşa, şansele ei de a se recupera sunt reduse, iar Cornel Dinu este foarte afectat.

Cornel şi Silvia Dinu sunt căsătoriţi de 35 de ani şi au un fiu, Corneluş, care s-a căsătorit în această vară. Dinu junior a fost nevoit, de altfel, să-şi amâne iniţial nunta din cauza operaţiei de by-pass suferită de Cornel Dinu în luna august, la o lună după ce fostul internaţional suferise un infarct.