Drama neștiută a lui Serghei Mizil. Cum a aflat că i-a murit mama. ”Am pus mâna pe ea și e moartă”

Serghei Mizil este unul dintre cele mai apreciate personaje din showbiz-ul românesc și asta pentru că mereu spune lucrurilor pe nume. Deși în toate aparițiile sale publice este cu zâmbetul pe buze, foarte puțini sunt cei care știu durerea pe care o poartă în suflet Serghei.

30 apr. 2023, 08:33
Drama neștiută a lui Serghei Mizil. Cum a aflat că i-a murit mama. ”Am pus mâna pe ea și e moartă”
Drama neștiută a lui Serghei Mizil. Cum a aflat că i-a murit mama

Drama neștiută a lui Serghei Mizil. De-a lungul timpului, viața lui Serghei Mizil a fost plină de peripeții și l-a purtat în tot felul de situații demne de un scenariu de film.

Citește și Serghei Mizil, reacție după ce #REZIST a cerut închiderea România TV: „E exact ceea ce au făcut bolșevicii! Ar trebui un front comun al tuturor televiziunilor!”

Drama neștiută a lui Serghei Mizil

Recent, Serghei Mizil a mărturisit că în ciuda tuturor aparențelor viața sa nu a fost și nu este roz. Acesta și-a deschis sufletul și a dezvăluit drama cumplită care i-a marcat viața și peste care nu crede că va putea trece vreodată.

Serghei Mizil a povestit cu durere în suflet că mama sa a murit în ajunul Anului Nou. Acesta se afla la o petrecere de revelion atunci când tatăl său l-a sunat să îi dea cumplita veste.

„Eram la o petrecere de Revelion si am primit telefon că să vin acasă, ca a murit mama. L-am găsit pe tata acolo, l-am întrebat dacă să chem salvarea, dar el mi-a zis: ‘Am pus mâna pe ea și e moartă. Lasă că o duc în dormitor”, a dezvăluit Serghei Mizil, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit Viva.ro.

Serghei Mizil a recunoscut că a fost un copil zvăpăiat și din această cauză relația lui cu mama sa a fost mai tensionată atunci când era la școală, însă, de-a lungul timpului relația lor s-a consolidat și au devenit cei mai buni prieteni.

„Mama nu mă halea din cauza celorlalți frați, care rupeau cartea, iar eu rupeam… Nu-i convenea că era mereu chemată să dea explicații pentru mine”, a mai spus Serghei Mizil.

Ce pensie primeşte lunar Serghei Mizil

Deşi, de multe ori a fost catalogat ca fiind un om căruia nu îi place munca, Serghei Mizil a avut succes la bani.

Recent, fostul “copil de bani gata” al regimului Ceaușescu a dezvăluit câţi bani primeşte de la stat. În cel mai recent episod al podcastului „Pe bune”, realizat de Serghei împreună cu fiica sa mai mică, Ana Mizil, acesta a făcut o dezvăluite surprinzătoare.

Serghei Mizil a dezvăluit ce sumă primeşte de la stat în fiecare lună. „Gândiți-vă că eu am pensie 1.200 și mă costă medicamentele 2.000! Dacă era să trăiesc din pensie, nu puteam să îmi iau medicamente, nu mai zic de plătit căldură, masă…”, a precizat omul de afaceri.

În acelaşi timp, în spirit de glumă, cel cu care vorbea i-a recomandat să depună actele pentru ajutorul acordat de stat: „Vezi că trebuie să aplici pentru vouchere, să nu le pierzi!”.

Înainte de Revoluție, Serghei Mizil aducea din străinătate haine și obiecte la care populația de rând nici nu îndrăznea să viseze. Aparatele video, casetele video/audio sau gecile de blugi erau vândute în țară la prețuri foarte mari.

Ulterior, fiul liderului comunist Paul Niculescu Mizil a ajuns om de afaceri. La Cena și Cena 2 sunt două dintre localurile care, de-a lungul timpului, i-au adus mulți bani.

Citește și Serghei Mizil, atac tăios la adresa lui Klaus Iohannis, după ce România nu a intrat în Spațiul Schengen: „Cred că niciodată nu s-a întâmplat să fim atât de umiliți!”