Drama prin care a trecut Mihai Trăistariu. Abia acum s-a aflat: „M-am bucurat când a murit tata, aproape că l-am urât”

Drama prin care a trecut Mihai Trăistariu. Este unul dintre cei mai populari și apreciați cântăreți din România, bucurându-se de un succes uriaș în cariera sa artistică. Însă, nu se poate spune același lucru și despre viața personală, despre care se plânge des, că nu are noroc în dragoste.

09 nov. 2023, 21:27
Drama prin care a trecut Mihai Trăistariu. Abia acum s-a aflat: „M-am bucurat când a murit tata, aproape că l-am urât”
Drama prin care a trecut Mihai Trăistariu

Drama prin care a trecut Mihai Trăistariu. Artistul n-a avut o copilărie prea fericită, din cauza certurilor care existau între părinții lui. Își aduce aminte și acum, cu multă durere, despre bătăile crunte pe care mama le încasa de la tatăl lui, care era un om agresiv.

Femeia a continuat să trăiască alături de soțul ei, în ciuda calvarului la care acesta o supunea. Până într-o zi când bărbatul și-a dat ultima suflare. Artistul recunoaște că nu i-au curs prea multe lacrimi și și-a adus aminte mereu de momentele grele prin care a trecut în familie.

Citește și: Mihai Trăistariu a dezvăluit motivul pentru care este singur și nu are copii, la 43 de ani: „M-am și logodit prin 2009, n-am avut noroc în dragoste”

Drama prin care a trecut Mihai Trăistariu

Am simțit o tristețe profundă când a murit mama. Când a murit tata, nu am simțit, pentru că taică-miu a bătut-o pe mama de a năucit-o, nu știu de ce. Nu s-au înțeles neam.

Eram prin liceu, îmi amintesc niște bătăi, cum o lega de calorifer, o trântea pe jos, o tăvălea, o trăgea de picior. N-am să uit, ceva criminal. Nu se înțelegeau neam, nu știu de ce au mai stat.

Mama stătea că avea patru copii și nu putea să ne susțină financiar. A rezistat eroic. Pe el, aproape că l-am urât, deși acum mi-aș dori să îl cunosc și să vorbesc altfel cu tata. Nu știu de la ce se băteau ca chiorii, el pe ea.

Aproape că m-am bucurat când a murit, a murit de cancer când eram mai mici, iar mama a rămas liberă. Când a murit mama, eu am moștenit vocea, blândețea, trăsături de la ea, am suferit o lună, m-am închis în mine, nu am mai crezut în Dumnezeu.”, a mărturisit Mihai Trăistariu, într-0 emisiune online.