Drama prin care a trecut soția lui Christian Sabbagh, după ce a aflat că fiul ei are autism: „Am trecut printr-o depresie cruntă”

Drama prin care a trecut soția lui Christian Sabbagh, după ce a aflat că fiul ei are autism. Iulia Sabbagh se consideră o femeie împlinită. are un soț minunat și doi copii cu care se mândrește. Cu toate astea, a trăit momente groaznice după ce a aflat diagnosticul primit de fiul ei.

03 mart. 2024, 13:32
Drama prin care a trecut soția lui Christian Sabbagh, după ce a aflat că fiul ei are autism: „Am trecut printr-o depresie cruntă”
Drama prin care a trecut soția lui Christian Sabbagh

Drama prin care a trecut soția lui Christian Sabbagh. Iulia a trecut printr-o depresie foarte puternică și fost un șoc pentru ea să afle că băiețelul suferă de autism. Ea recunoaște că nu știa cum va reacționa soțul său și îi era frică să nu o abandoneze.

Citește și: Iulia și Christian Sabbagh, dezvăluiri din intimitate: „Nu a fost totul minunat, au încercat sub orice formă să ne despartă”

Drama prin care a trecut soția lui Christian Sabbagh

Eu primisem diagnosticul undeva în luna septembrie, în urmă cu doi ani, și îmi era foarte frică și teamă de cum va primi soțul meu vestea, pentru că mulți tătici abandonează lupta acesta, nu vor să lupte și îmi era frică de abandon din partea lui.

Atunci am ajuns să mă închid în mine, am trecut printr-o depresie cruntă, îmi era frică să expun toată povestea asta. Mă gândeam că este copilul lui Christian Sabbagh și cum o să perceapă oamenii, mai ales că sunt și mulți răutăcioși, chiar dacă este vorba de un copil. Mă gândeam dacă o să fie o rușine pentru Christian Sabbagh”, a mărturisit Iulia Sabbagh, potrivit Spectacola.ro.

Soția jurnalistului recunoaște că ajunsese să aibă foarte multe gânduri și o deranja absolut orice. În timp, totul s-a rezolvat, după ce i-a spus soțului ei. Christian Sabbagh i-a fost și îi este alături soției sale în aceast luptă dură.

Aveam foarte multe gânduri și ajunsesem să mă deranjeze orice. Și dacă mă întreba Christian de o farfurie, de exemplu, o vedeam ca pe o jignire. De acolo a pornit și acel scandal care a tot bubuit în presă că a fost violență în familie, nu a fost violență, pur și simplu eu ridicam tonul la orice.

Important este că a trecut și abia atunci a aflat și soțul meu de ce eram cu starea aceea psihică. I-am spus să mă ierte, dar copilul nostru este special, nu știam cum o să fie. Mă bucur că m-a înțeles, pentru că mă iubește. Eu aveam acea problemă și trebuia să mă susțină și mă susține în continuare.

Este greu, nu pot să spun că este ușor. Să trăiești în casă cu autismul nu este ușor, dar dacă lupți, reușești și mă bucur de fiecare pas pe care îl face George și asta e tot ce contează”, a mai spus Iulia Sabbagh.