Dumitru Dragomir, șocat de nota de plată primită la un restaurant de lux din Capitală. ”Am dat jumătate de salariu minim pe economie pe acel pește”

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, a rămas surprins când a primit o notă de plată, la un restaurant de lux din Capitală.

28 dec. 2023, 15:34
Dumitru Dragomir, șocat de nota de plată primită la un restaurant de lux din Capitală. ”Am dat jumătate de salariu minim pe economie pe acel pește”

Dumitru Dragomir a rămas surprins când a primit o notă de plată, la un restaurant de lux din Capitală.

Citește și Câți bani va băga Dumitru Dragomir în buzunar din pensia specială! Fostul președinte LPF urmează să ia bani și retroactiv

Dumitru Dragomir s-a arătat profund dezamăgit de nota de plată primită la un restaurant din București. Fostul președinte al LPF și-a scos soția la masă, însă nu se aștepta să plătească atâția bani.

„Dacă vrei pește, să nu te duci la restaurant, stai acasă! Cumperi de la alimentară sau de la alte magazine pește și ți-l faci acasă, cu 100 de lei. Am fost cu nevastă-mea la o masă în doi și am dat câteva milioane. E nenorocire”, a spus fostul președinte al LPF.

Acesta a continuat și a precizat și cât a fost nota de plată, care este una uluitoare pentru doar două persoane.

„Am fost cu ea la un restaurant și mi-am luat un pește. Eu, care de ani de zile nu mă mai uit la prețuri, am zis că peștele ăla a fost prea scump. Era restaurant de lux, e nebunie cu ăștia.

Sunt foarte scumpe astea în București. Am dat jumătate de salariu minim pe economie pe acel pește. 10-12 milioane a fost masa în doi”, a mai spus acesta.

Cum își monitorizează Dumitru Dragomir nepoții

Printre altele, Dumitru Dragomir a vorbit și despre nepoții lui, pe care îi monitorizează oriunde s-ar afla aceștia.

„Le dau bani nepoților. E chestie de educație și să nu-l lași din mână pe copil. Nepoții mei nu vor trăi din fotbal, asta este clar. Dar nu lipsește niciunul de la antrenament. Îl ții preocupat, îi dai bani și de cluburi. Nepotul meu s-a dus la club de 10 ori, de 5 ori l-am verificat.

M-am dus la club, toți patronii mă cunosc. Am sunat și am întrebat cum pot să fac să văd ce se întâmplă. Am stat o oră, a venit ospătarul și a înghețat când m-a văzut. L-am întrebat dacă a băut ceva și mi-a spus că a băut numai sucuri. L-am întrebat și de cei din jurul lui și mi-a spus că ăia au băut de au stins.

Citește și Motivul pentru care Mitică Dragomir oferă o dată la 10 ani apartamente în valoare de aproape un milion de euro: ”Poți să aluneci rău de tot, cum am făcut eu acum vreo 10 ani”

L-am întrebat dacă ăștia se droghează, eu aflu tot, mi-a spus că nu se pune problema. Știu și ce a mâncat, ce a băut, la ce oră pleacă. La fel am făcut și cu cel mare, la ora 12 să fie acasă. Dacă la 12 și 2 minute nu e în casă, s-ar putea să îmi crape inima, că mă gândesc că s-a întâmplat ceva”, a mai povestit Dragomir, potrivit Gsp.ro.