Dumitru Dragomir, dat în judecată de ofiţerul de presă al Ligii de Fotbal

Scandal la LPF. Dumitru Dragomir va fi dat în judecată de un angajat al Ligii. Ofiţerului de presă, Adrian Ionescu i s-a desfiinţat postul pentru că a refuzat să deszăpezească sediul Ligii. Preşedintele LPF spune însă că a luat decizie după ce l-a prins pe Ionescu jucându-se pe calculator în loc să muncească.

RomaniaTV.net
22 feb. 2012, 14:47
Dumitru Dragomir, dat în judecată de ofiţerul de presă al Ligii de Fotbal

Dumitru Dragomir va ajunge la proces cu unul din angajaţii săi care este nemulţumit că a fost dat afară pentru că a refuzat să deszăpezească sediul LPF. Adrian Ionescu spune că este scutit de efort din cauza unei probleme medicale.

„Eu nu pot sa merg, că sunt operat, am proteză de şold şi conform actelor medicale nu am voie să fac efort, să ridic greutăţi, să fac mişcări bruşte. S-a supărat şi mi-a zis că desfiinţează postul”, a declarat Adrian Ionescu.

Dumitru Dragomir nu neagă episodul petrecut săptămâna trecută, însă are altă variantă pentru decizia de a desfiinţa postul de ofiţer de presă al Ligii.

„Domnule, eu sunt un om bătrân şi bolnav cu spatele şi am ieşit si am dat zăpada. Toţi salariaţii au ieşit, iar el juca păcănele pe calculator”, a spus Dumitru Dragomir.

Şeful Ligii spune că nu refuzul l-a făcut să-l pună pe liber pe Adrian Ionescu. Dragomir afirmă că acesta nu şi-a respectat niciodată fişa postului.

„Desfiinţez postul că-l ţin de 10 ani şi joacă numai la păcănele, nu m-a ajutat cu nimic la Liga profesionistă de fotbal, afară de asta sunt locuri în plus şi eu vreau sa întineresc Liga profesionistă de fotbal”, a mai precizat Dragomir.

Dumitru Dragomir i-a oferit postul de portar la Ligă lui Ionescu, însă acesta a refuzat şi a promis că-l va da în judecată pe şeful LPF.

„Conform legii, pot s-o contest în instanţă în termen de 30 de zile, ca orice litigiu”, a subliniat ofiţerul de presă.