Dumitru Tudor, impresarul acuzat de şantaj, a fost lăsat în libertate

Impresarul cercetat pentru că i-a şantajat pe Laurenţiu Reghecamf şi Ana Maria Prodan a scăpat de arest prevenitv. Judecătorii Tribunalului Bucureşti au respins recursul procurorilor şi au hotărât ca impresarul să fie cercetat în libertate.

RomaniaTV.net
24 oct. 2012, 13:27
Dumitru Tudor, impresarul acuzat de şantaj, a fost lăsat în libertate

Dumitru Tudor s-a prezentat personal la recursul judecat la Tribunalul Bucureşti. În faţa magistraţilor a negat acuzaţiile aduse, ba chiar s-a arătat deranjat de faptul că, spune el, neînţelegeri între persoane care se cunosc de mult timp au ajuns să ocupe timp şi spaţiu în instanţe.

La ieşirea din sala de judecată a fost ceva mai tranşant şi i-a acuzat pe Ana Maria Prodan şi Laurenţiu Reghecamf că au vrut doar să dea o lovitură de imagine.

„Dacă mi se dă telefonul am să arăt mesajul pe telefon. Am spus…Reghe, eu nu am absolut nicio problemă cu tine, îţi doresc tot binele din lume, ţie şi la copiii tăi, eu nu vreau să îţi pătez imaginea, cine îţi poate păta imaginea e soţia ta, nu eu personal”, a spus impresarul Dumitru Tudor.

Iar lucrurile ar putea să nu se oprească aici. Avocatul lui Dumitru Tudor nu exclude eventualitatea unui nou proces, de data aceasta, cu roluri inversate.

„Atâta vreme cât chestiunile astea obişnuite de altfel pentru oameni de acest, gen, ca să spun aşa, nu au fost considerate a fi obişnuite de una din părţi, atunci ne mutăm şi noi, poate, e o supoziţie, nu am discutat încă, tot acest circ scuzaţi-mi termenul, să se rezolve la tribunal”, a declarat George Papu, avocat.

Dumitru Tudor va fi cercetat în continuare în stare de libertate.