„Dumnezeu sa va odihnească în pace, copii tineri!”. Râuri de lacrimi de durere după ce Laura (18 ani) Cristina (22 ani), Mădălin (19 ani) au murit în accident

"Veniți înapoi, că vă plâng toți​". Laura, Cristina și Mădălin sunt cei trei prieteni care au pierit într-o clipă, sub roţile unui TIR, după o depășire neregulamentară, în Mehedinți.

17 mai 2023, 20:44

Accident cumplit în Mehedinţi. Laura avea 18 ani și era elevă la Liceul „Victor Gomoiu” din Vânju Mare, Mădălin avea 19 ani și învăța la același liceu, iar Cristina avea 22 ani și era studentă la Universitatea „Babeș Bolyai” din Cluj-Napoca. Sunt cei trei tineri care, seara trecută, și-au pierdut viața în accidentul produs pe DN 56A, la ieşire din oraşul Vânju Mare spre localitatea Bucura, județul Mehedinți.

O nouă tragedie îndoliază România. Trei tineri cu vârste de 18, 19 şi 22 de ani au murit într-un teribil accident
„Mendy Madalin, unde te-ai grăbit prietene? O secundă de neatenție ca sa faci ce? Veniți înapoi, că vă plâng toți​, sunteți prea tineri și prea frumoși să plecați acolo sus! Dumnezeu sa va odihnească in pace” / „Veți rămâne în sufletele noastre, ale prietenilor, pentru totdeauna. Dumnezeu să vă odihnească Laura Pinten și Mendy Madalin! Mult prea devreme! Condoleanțe familiilor îndurerate!” / „Dumnezeu să te odihnească în pace văruțu meu, nu pot să cred așa ceva, prea devreme ai plecat! Nu mai am cuvinte! Vei rămâne mereu in inimile noastre, Mendy Madalin” / „Nu pot crede așa ceva, de ce tu? De ce te-a luat Dumnezeu atât de repede?! Dumnezeu să te odihnească în pace, Mendy Madalin” / „Nu vom uita niciodată veselia și gingășia ființei pe care azi am pierdut-o cu toții. Ai fost un coleg minunat și drag la toți..nu te vom uita niciodată. DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCĂ!  Mendy Madalin” / „Dumnezeu să te odihnească un pace vărul meu nu pot să cred așa ceva prea devreme ai plecat” / „I-ai promis mamei tale ca vei fi mereu alaturi de ea si ce i-ai facut?? Ai parasit-o atat de devreme…Dumnezeu sa va odihnească în pace, copii tineri!!!”

Mădălina a murit la 17 ani în urma unui accident de tren. În ianuarie, îi murise fulgerător fratele
Poliția din Mehedinți a deschis o anchetă și continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Mașina în care se aflau a fost spulberată de un TIR, iar impactul teribil nu le-a mai lăsat celor trei prieteni nicio șansă de supraviețuire. Paramedicii au încercat să-i resusciteze, însă fără succes.

Ei sunt cei trei tineri morți în accidentul din Mehedinți. Cristina, Laura și Mădălin au sfârșit pe loc, după o depășire ilegală


„Două echipaje de pompieri din cadrul Stației Vânju Mare au intervenit, în această seară, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier produs între un autotren și un autoturism, pe DN 56A, la ieșire din orașul Vânju Mare spre localitatea Bucura. La locul evenimentului, au fost mobilizate și trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean. În urma accidentului, trei victime au rămas blocate în autoturism și a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru extragerea acestora. Cu ajutorul accesoriilor din dotare, salvatorii au descarcerat victimele, două tinere de 18, respectiv 22 de ani și un tânăr de 19 ani, care se aflau în stare de inconștiență, în stop cardio-respirator. După extragerea victimelor s-au început manevrele de resuscitare de către echipajele SMURD și SAJ. Din păcate, aceștia nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarați decedați de către medicul SAJ”, au transmis reprezentanții ISU Mehedinți, după producerea nenorocirii.