După ce s-a aflat că a făcut videochat, Bianca de la Puterea Dragostei şochează din nou. A fost actriţă în filmele pentru adulţi

Bianca este una dintre cele mai populare concurente de la Puterea Dragostei, câştigând primul sezon al emisiunii matrimoniale. Norocul i-a surâs în al doilea sezon, când l-a întâlnit pe Livian şi s-a îndrăgostit nebuneşte.

RomaniaTV.net
17 feb. 2020, 08:46

Însă relaţia lor scârţie de ceva vreme, posibil unul dintre motive să fie trecutul brunetei. După ce au apărut imaginile cu Bianca de la Puterea Dragostei în timp ce făcea videochat, concurenta şocheaă din nou.

Fanii au găsit mai multe video-uri în care ea este protagonista unor scene explicite destinate adulților. A fost filmată de mai multe ori în timp ce întreținea raporturi sexuale cu un bărbat, în diverse poziții și ipostaze, potrivit Wowbiz.ro.

 

Pe pagina de Instagram a Biancăi s-a declanşat un adevărat război între fanii ei.Ești frumoasă, Bibi! Mereu suntem alături de tine, noi nu te părăsim la greu!”, „Fii puternică! Vei trece și peste asta!”, „Bianca, Sper să ai o atitudine sănătoasă de om puternic și să nu pleci capul. Nu te judecăm, te susțin în continuare NECONDIȚIONAT, pentru că mă mai repet îmi place evoluția ta și sufletul tău. Ai grijă de tine”, sunt doar câteva dintre mesajele de susținere pe care le-a primit Bianca.

Citeşte şi: Bianca şi Livian de la Puterea Dragostei, scandal monstru din cauza copilului: Aş fi nebună să accept…

Îi merge capul să fie panaramă de mică!”, „Dacă te știi așa, stai acasă, nu te mai duce la televizor să te știe o lume întreagă și să se afle și ce făceai când erai la grădiniță! Dar când e c****ă de-aia proasta, ni-ai ce să îi ceri!”,au scris cei care o condamnă pe Bianca de la Puterea Dragostei după ce au apărut imaginile cu ea în timp ce făcea videochat.

Nelson Mondialu, dezvăluire şocantă. Livian de la Puterea Dragostei nu este fiul lui

Livian este unul dintre cei mai apreciaţi concurenţi de la Puterea Dragostei, iar toată lumea ştia că tatăl lui este chiar Nelson Mondialu. Recent, s-a aflat că tânărul este fiul vitreg al lui Nelson, lucru recunoscut şi povestit de cel din urmă.

Din cauza unor probleme de sănătate, Nelson Mondialu, nu poate fi tată, ceea ce l-a şi determinat să accepte această situaţie, pe lângă faptul că o iubeşte foarte mult pe Liana.

Citeşte şi: Tupeu fără margini. Nelson Mondialu îşi pune copilul să danseze pe bani VIDEO

„La vârsta de 19 – 20 de ani, am suferit o inflamație la coloana vertebrală care mi-a afectat nervul. Și eu de atunci nu sunt activ. În fine, domnilor, vreau să spun că Pop Nelson Mondial și Pop Nelson Beniamin nu sunt copiii mei, ceea ce a recunoscut-o chiar mama lor. Liana a recunoscut la spital. Mi-a zis că nu este copilul meu și mi-a zis ”Treaba ta!”. Și mie mi-a fost dragă.

I-am zis că ”Lasă, ce crește în grădina noastră, e și al meu”. Deci domnilor, ca să ne înțelegem, o să spuneți că Nelson, ești un ordinar, ești un mincinos, ești o bestie, pentru că… copiii seamănă cu tine. Da, într-adevăr. Ia un câine, cumpără-ți un câine și vei vedea că fața ta ta se va transforma în acel câine. Uită-te că femeia cu care trăiești începe să aibă trăsăturile tale. Darămite copilul. Se coagulează în ADN-ul tău. 

La vârsta majoratului le-am spus, ca să nu fie un șoc. Eu nu am nimic împotrivă ca ei să își găsească tatăl natural, căci în acte sunt recunoscuți de mine, la influența spiritului din mine. Cineva îmi spunea să îi recunosc, că nu voi duce povara asta, să știi. Eu cunosc părinții originali pe partea bărbătească.

Ei o să se supere că am dezvăluit acest secret. Dar nu au de ce să se supere, pentru că e bine și pentru voi, că am scăpat de povara asta. Puteți să îmi ziceți tată în continuare. Liana, într-adevăr, o să se supere, sper să nu îmi iau cuțit”, a declarat Nelson Mondialu.


loading...