După şoarecii care mănâncă ciocolată şi covrigi, a apărut şi şoarecele de pizza. VIDEO

După ce s-au săturat de covrigi şi ciocolată, şoarecii au dat iama şi în rafturile cu pizza. Imaginile halucinante au fost surprinse într-o pizzerie din Galați.

12 iul. 2021, 21:43
După şoarecii care mănâncă ciocolată şi covrigi, a apărut şi şoarecele de pizza. VIDEO

Un șoarece se plimbă nestingherit printre rafturile cu pizza, spre groaza și dezgustul clienților. Pizzeria se află chiar în apropierea unui Spitalului Județean, transmite Realitatea Plus. Filmarea a devenit virală după ce a fost postată pe rețelele de socializare.

Recent, un caz asemănător a avut loc la Cluj. Un clujean a descoperit la rafturile cu dulciuri un șoarece care se delecta cu un ou de ciocolată, la un pas de una din casele de marcat.

Fiica mea mi-a atras atenția ca pe raft este un șoricel, care mânca ciocolata. Am sesizat vânzătoarea, dar nu a părut interesată”, a declarat clujeanul care a filmat scenele.

Citeste si Țara care se confruntă cu una dintre cele mai mari invazii de șoareci din istorie. „Sunt peste tot în casă. E cea mai mare infestare pe care am văzut-o”. VIDEO

La mijlocul lunii iunie, a apărut primul caz de rozător de supermarket. Doi șobolani au fost filmaţi mâncând dintr-un covrig pe raftul unui supermarket Mega Image din Sectorul 1. Reprezentanții companiei au reacționat spunând că în anumite zone sunt „foarte multe surse externe” pe care nu le pot controla.

Citeste si Studiul care răstoarnă tot. Șoarecii cu dietă fast-food devin din ce în ce mai proști