Ea e femeia care s-a căsătorit cu un copac. După 3 ani de mariaj, spune că se înțeleg de minune. „Mi-a schimbat viața în bine”

Dacă credeați că le-ați auzit pe toate și că nimic nu vă mai poate surprinde, ei bine, cu siguranță nu ați auzit povestea femeii care s-a căsătorit cu un copac.

20 dec. 2021, 18:23
Ea e femeia care s-a căsătorit cu un copac. După 3 ani de mariaj, spune că se înțeleg de minune. „Mi-a schimbat viața în bine”

Kate Cunningham, în vârstă de 37 de ani, a decis să-și unească destinul cu al unui copac, iar în 2019 au făcut nunta. Acum a mărturisit că are o căsnicie fericită și se înțeleg foarte bine.

Femeia și-a făcut singură o coroană din iederă, pin și fructe de pădure roșii, pe care a stropit-o cu sclipici. S-a prezentat așa în fața soțului său, a cărui expresie a fost destul greu de descrifrat, având în vedere că este, da, doar un copac.

Kate, mamă a doi copii, și-a schimbat numele de familie în Elder după căsătoria cu copacul. Își vizitează soțul de până la cinci ori pe săptămână și plănuiește să-și petreacă sărbătorile alături de el și de familie. Ea spune că această căsnicie i-a schimbat viața în bine.

De Crăciun, Kate semnează chiar și felicitările cu „de la domnul și doamna Elder”. Fostul cadru didactic a spus că e al treilea Crăciun pe care îl petrece alături de soțul – copac.

„E o tradiție caîn fiecare an să scoatem decorațiunile pentru el. Și când i le puneam, pentru mine era la fel de atractiv ca de fiecare dată”, a povestit Kate.

Cât despre ce spun ceilalți oameni privind căsătoria cu copacul, Kate a spus că: „încă îmi pun întrebări și nu sunt siguri de motivațiile mele. Am fost întrebată dacă căsătoria mi-a schimbat viața în bine. Da, chiar a făcut-o”.

Familia și prietenii lui Kate sunt cu totul de acord cu mariajul ei ți o susțin în privința acestei conexiuni profunde pe care o are cu natura. Pentru Kate, copacii sunt precum oamenii.

Citește și VIDEO Animal nemaivăzut pe Pământ. Cum arată creatura cu 1306 picioare

Citește și Mihaela Bilic: Cum trebuie să mâncăm sarea, zahărul şi grăsimea pentru a rămâne sănătoşi. De ce o sticlă de ulei trebuie să ţină o lună