Ea e noua iubită a lui Ilie Dumitrescu. Cum arată bomba sexy care a înlocuit-o pe Teodora Vochin FOTO ŞI VIDEO

Ilie Dumitrescu a fost surprins alături de noua sa cucerire la cumpărături. Fostul internațional român a trăit recent o frumoasă poveste de dragoste alături de Teodora Vochin, fiica oficialului FRF Andrei Vochin, dar relația lor nu a avut succes.

08 iun. 2021, 16:26
Ea e noua iubită a lui Ilie Dumitrescu. Cum arată bomba sexy care a înlocuit-o pe Teodora Vochin FOTO ŞI VIDEO

Ea e noua iubită a lui Ilie Dumitrescu. A înlocuit-o pe Teodora Vochin. Acum se pare că fostul mare fotbalist iubește din nou.

Cine e noua iubită a lui Ilie Dumitrescu

O domnișoară brunetă, cu mască pe față și blugi mulați, a fost  surprinsă de SpyNews în timp ce se grăbește să ajungă la mașina lui Ilie Dumitrescu. Se pare că fostul fotbalist a decis să o lase singură la cumpărături, semn că ar vrea să-și țină povestea de iubire departe de ochii lumii. Ajunsă la mașină cu baxurile de apă, Ilie Dumitrescu este cel care le descarcă și le pune în portbagaj și acum că tot le-a adus, tânăra misterioasă îi dă o mână de ajutor, după care se urcă în dreapta, în autoturism. Cei doi au ajuns acasă, iar fostul fotbalist s-a dat jos și a început să care baxurile de apă în casă. (VIDEO AICI)

Ilie Dumitrescu, investiţie de 1.000.000 de euro într-un aparthotel în Băneasa

Cei doi par a locui deja împreună, din moment ce au fost surprinși făcând cumpărături și ajutându-se reciproc. Bruneta misterioasă nu și-a dat masca de protecție jos nici când a ajuns în curtea casei!

Teodora Vochin, despre relația cu Ilie Dumitrescu: ”A fost o greșeală față de tatăl meu”