Ilie Dumitrescu, investiţie de 1.000.000 de euro într-un aparthotel în Băneasa

Ilie Dumitrescu, care deține centrul de conferințe Hanul cu Tei şi salonul salonul de evenimente London Events Hall, vrea să investească aproape un milion de euro în construcția unui aparthotel, cu 6 apartamente de tip duplex, vizavi de Băneasa Shopping City.

31 mai 2021, 10:15
Ilie Dumitrescu, investiţie de 1.000.000 de euro într-un aparthotel în Băneasa

Ilie Dumitrescu, investiţie de 1.000.000 de euro într-un un aparthotel în Băneasa. Proiectul urmează a fi construit pe un teren de aproape 900 de metri pătrați ocupat, în trecut, de o pepinieră de duzi, scrie Profit.ro.

Ilie Dumitrescu, investiţie de 1.000.000 de euro într-un un aparthotel în Băneasa

Ilie Dumitrescu nu este singurul om din lumea fotbalului care pregătește investiții imobiliare pe strada Ștefan Holban. Vladimir Cohn, fost acționar al lui Dinamo, s-a asociat cu omul de afaceri Dragoș Bîlteanu, fost președinte al SIF Banat – Crișana, pentru a construi un ansamblu rezidențial cu 265 de apartamente pe aceeași stradă. Apartamentele vor avea câte 3 și 4 camere cu zonă de living, birou, bucătărie, grup sanitar și scară interioară pentru acces la etaj unde sunt amplasate dormitoarele cu baie și dressing, fiecare. În cele două subsoluri ale imobilului vor fi amenajate 10 locuri de parcare. (Articolul integral AICI)

Teodora Vochin, despre relația cu Ilie Dumitrescu: ”A fost o greșeală față de tatăl meu”

Ilie Dumitrescu este un fost internaţional român, care a jucat în carieră pentru Steaua, FC Olt, Tottenham, West Ham United, FC Sevilla, Club America Ciudad de Mexico şi CFAtlante (Cancun). A făcut parte din lotul echipei naționale a României cu ocazia realizării celei mai mare performanțe a acesteia, sfertul de finală jucat la CM din 1994. Ca antrenor, a pregătit printre altele echipele grecești AEK Atena și PAOK Salonic, dar și fosta sa echipă, Steaua.