Ea este Ana Maria, o tânără adoptată de o familie din Germania, care își caută cu disperare mama biologică. ”Vreau doar să o cunosc”

Ana Maria Popescu este unul dintre copiii României, care deși au fost abandonați de părinții biologici și au găsit căldura unui cămin departe de țara lor, se întorc la rădăcini în căutarea răspunsurilor la întrebările care i-au măcinat zeci de ani.

10 aug. 2023, 23:49
Ea este Ana Maria, o tânără adoptată de o familie din Germania, care își caută cu disperare mama biologică. ”Vreau doar să o cunosc”
Ea este Ana Maria, o tânără adoptată de o familie din Germania, care își caută cu disperare mama biologică.

Ea este Ana Maria, o tânără adoptată de o familie din Germania, care își caută cu disperare mama biologică. Tânăra în vârstă de 33 de ani își caută cu disperare mama biologică nu pentru a o judeca, ci doar pentru a o cunoaște.

Citește și Ea este Teodora, unul dintre cei șase profesori fantastici ai României. A luat 10 la examenul de titularizare. ”Din toamnă, ne vedem la școală”

Ea este Ana Maria, o tânără adoptată de o familie din Germania, care își caută cu disperare mama biologică

Povestea emoționantă a Anei Maria Popescu a început pe data de 8 martie 1990, într-un spital din Târgu Jiu, unde a fost abandonată de către mamă imediat după naștere.

Atunci când avea vârsta de un an, aceasta a fost adoptată de către o familie din Germania, care i-a oferit toată dragostea și atenția din lume, însă de când a aflat că părinții săi nu sunt cei biologici tânăra și-a dorit să o cunoască pe care care i-a dat viață.

„Vă salut din Germania! Numele meu la naștere a fost POPESCU ANA MARIA. M-am născut la Târgu Jiu, în data de 8 martie 1990. În anul 1991 am fost adoptată de o familie minunată din Germania, cărora le mulțumesc pentru educația primită și dragostea primită”, își începe tânăra descrierea publică, pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”.

Ana Maria a dezvăluit că nu are date despre familia sa biologică, dar este convinsă că dacă tot mai multă lume o să îi vadă fotografiile la un moment dat cineva o să o ajute cu o informație.

Tânăra a subliniat că nu are resentimente față de cea care i-a dat viață și a abandonat-o, ci vrea doar să o cunoască.

„Din păcate nu am informații privind familia mea biologică, dar poate trăsăturile mele și povestea mea este cunoscută de cineva și astfel voi ajunge la cineva din familia biologică. Nu am resentimente față de mama biologică, cred că a avut probleme serioase de a decis să mă lase în spital, vreau doar să o cunosc. Vă rog mult să îmi distribuiți anunțul cât mai mult, în speranța că îmi voi putea cunoaște familia. Dacă aveți informații, vă rog să scrieți în privatul paginii. Vă mulțumesc foarte mult!!”, a explicat Ana Maria.

 

Citește și Ea este Sarah Maria Ngoy Fiama, fetița de aur a natației românești! La doar 10 ani îi calcă pe urme David Popovici