Ea este Iuliana Matei, reprezentanta României la Miss Multiverse 2023. Ce studii are și cu ce se ocupă frumoasa brunetă

Modelul internațional Iuliana Matei va reprezenta anul acesta România la concursul internațional de frumusețe, Miss Multiverse, desfășurat în Republica Dominicană.

06 iun. 2023, 18:10
Ea este Iuliana Matei, reprezentanta României la Miss Multiverse 2023. Ce studii are și cu ce se ocupă frumoasa brunetă
Ea este Iuliana Matei, reprezentanta României la Miss Multiverse 2023.

Ea este Iuliana Matei, reprezentanta României la Miss Multiverse 2023. Tânărul model a reușit să câștige selecția națională Miss Multiverse România 2023, clasându-se pe primul loc peste celelalte 40 de concurente.

Citește și Șerban Copoț și magicianul Robert Tudor aruncă bomba despre bătaia de la iUmor! „Nu neg”, „Nu există așa ceva”

Ea este Iuliana Matei, reprezentanta României la Miss Multiverse 2023

Miss Multiverse este una dintre cele mai importante competiții de frumusețe la nivel mondial, la care participă anual modele din aproape 40 de țări. Anul acesta, concursul internațional de frumusețe se desfășoară în perioada octombrie-noiembrie, în Punta Cana, Republica Dominicană.

Activitățile zilnice ale modelelor, dar și marea finală se vor transmite în format reality show pe mai multe canale internaționale.

Reprezentanta României de anul aceasta de la Miss Multiverse 2023 este modelul internațional Iuliana Matei. Tânăra este din Constanța are 31 de ani și 1,79 metri înălțime, iar dimensiunile sale sunt 84-63-89. Iuliana este absolventă a Facultății de Istorie și Științe Politice, Specializarea Relații Internaționale și Studii Europene din cadrul Universității „Ovidius“, din Constanța, și vorbește fluent trei limbi străine: engleza, franceza și spaniola.

„Iuliana Matei este una dintre cele mai frumoase, ambițioase și inteligente ambasadoare ale frumuseții delegate de către agenția noastră, în cei peste 23 ani de activitate. Fiind un model profesionist cu o experiență îndelungată la nivel internațional, Iuliana are frumusețea, carisma, inteligență și calitățile necesare pentru a reprezenta și de a aduce un loc cât mai bun pe podium“, a declarat Ernest Hadrian Böhm, președintele Miss Multiverse România.

De-a lungul timpului, în cei peste 10 ani de carieră în modelingul internațional, Iuliana a lucrat cu cele mai importante branduri din industria modei precum Armani, Dior, Louis Vuitton, Gucci, Bvlgari, Chopard, Audemars Piguet, Max Mara și mulți alții, și a pozat pentru importante reviste de modă precum Elle, L’Officiele, Prestige, Luxury, Gala, etc. Iuliana a participat la cele mai importante Săptămâni ale Modei din lume: în Roma, Singapore, Shanghai, Beijing, Hong Kong, Atena și Dubai.

Pe lângă modeling reprezentanta României Miss Multiverse 2023 iubește înotul, drumețiile montane, yoga și gătitul.

„Sunt extrem de bucuroasă că am câștigat titlul Miss Multiverse România 2023 și mă simt extrem de onorată să îmi reprezint țară în competiția internațională de frumusețe. Realizare dincolo de frumusețe – «Achievement beyond beauty» – este mottoul acestei competiții, deoarece abilitățile și realizările participantelor contează mai mult decât fumusetea fizică. Responsabilitatea pe care o am în acest moment mă ambiționează și mă motivează pentru a da tot ce am mai bun în speranța câștigării marelui titlu internațional în Punta Cana. Le sunt profund recunoscătoare tuturor celor care au crezut în mine și m-au susținut de la bun început, familiei și prietenilor mei care îmi sunt tot timpul alături, dar și organizatorilor pentru că m-au considerat cea mai potrivită pentru această sarcina, desemnându-mă pe mine dintr-atâtea fete superbe, să reprezint România în această competiție internațională“, a declarat Iuliana Matei.

Citește și Regele Dorin Cioabă, invitat de Regele Charles al III-lea la recepția oferită la Viscri. Ce cadou i-a dus liderul romilor monarhului britanic: „E un obiect care ne reprezintă pe noi”