Ecaterina, fetița preotului Nicolae Dima, din nou în comă după ce a fost operată pe creier: „I s-a extras un chist din mijlocul creierului. Va avea nevoie de recuperare neurologică”

Părintele Nicolae Dima, de la Biserica Sfântul Nicolae din București, a lansat un nou apel pentru micuţa Ecaterina. Fetiţa de 12 ani este în comă după ce a fost operată pe creier şi are nevoie de bani pentru recuperarea neurologică.

08 dec. 2022, 16:55
Ecaterina, fetița preotului Nicolae Dima, din nou în comă după ce a fost operată pe creier: „I s-a extras un chist din mijlocul creierului. Va avea nevoie de recuperare neurologică”

Ecaterina a fost supusă unei intervenţii chirurgicale pentru extragerea unui chist situat în mijlocul creierului. După ce va ieşi din comă, micuţa va trebui să reînveţe să meargă şi să vorbească.

Ecaterina are nevoie acum de ajutorul dumneavoastră. Are urgentă nevoie de recuperare neurologică. Știți cum era Ecaterina? Era extraordinară. Era creativă, era mereu veselă, mereu foarte curioasă. Și știți ce s-a întâmplat? A trecut printr-o criză de hidrocefalie, apoi prin două stopuri cardiace. Mai târziu a fost operată. I s-a extras un chist care nu era mare, dar era localizat exact în mijlocul creierului. Acum, după toate acestea, este într-un fel de comă. Nu este conștientă. Are nevoie să fie ajutată să se trezească din comă.

Are nevoie, apoi, de tot ce înseamnă recuperare, adică musculatură, vorbit, toate celelalte abilități. Și toate acestea nu se pot face în România, adică nu se pot face în perioada aceasta a anului în România. Avem câteva variante de spitale din străinătate, însă este nevoie de bani pentru acest lucru. Am deschis conturi speciale pentru donații. Orice sumă pe care o puteți dona pentru ea este importantă. Știm că vine din inimă”, a spus părintele Nicolae Dima, potrivit Antena3CNN.

Citeste si Strigăt disperat de ajutor din partea unui preot. Micuța are mare nevoie de rugăciuni. Românii pot salva viața unui suflet inocent

Ecaterina, fetița preotului Nicolae Dima, are nevoie de ajutor pentru recuperare neurologică

Cei care doresc să contribuie financiar la recuperarea micuţei îi pot scrie preotului Nicolae Dima pe adresa: [email protected]

Puteți să luați legătura cu mine pentru că vreau să vă am în rugăciunile mele„, a zis preotul.

Firmele care doresc să doneze sunt rugate să scrie un mail la adresa de mai sus pentru a primi informații despre procedura de sponsorizare (deducere fiscală).

Vă mulțumesc pentru toate rugăciunile din ultima perioadă. Acum vă rog să ne ajutați să o trezim din comă pe Ecaterina și să ducem vindecarea ei până la capăt. Va fi un drum lung, dar mergem pe el împreună cu credință în Dumnezeu„, a mai zis părintele Dima.

Citeste si Preot filmat în timp ce fura bani cu umeraşul din cutia milei. Scene şocante surprinse într-un lăcaş de cult din Bucureşti

Reamintim că drama micuţei Ecaterina a început cu o durere de cap inexplicabilă. După un RMN, fetiţa a fost diagnosticată cu tumoră cerebrală, fără simptome inițiale, apoi a intrat în comă. După o durere de cap care s-a întins pe două zile, fetiţa nu a mai putut respira și a intrat în stop cardio respirator. A leșinat în brațele tatălui ei.