Echinocţiul de primăvară din martie 2024 aduce schimbări karmice, se schimbă conexiunile astrale

În astrologie, eclipsele reprezintă închiderea și completitatea unui ciclu de viață înainte de a începe altul. Eclipsele tranzitează diferite semne, având un efect „de schimbare a vieții" asupra acelor zodii prin care tranzitează.

20 mart. 2024, 13:13
Echinocţiul de primăvară din martie 2024 aduce schimbări karmice, se schimbă conexiunile astrale

Echinocţiul de primăvară. În 2024, eclipsele care au loc în zodiile Berbec și Balanță vor afecta nu numai aceste două semne, ci și semnele cardinale. Cu toate acestea, Berbecul și Balanța se vor confrunta cu multe provocări, deoarece este un moment pentru creștere și evoluție personală, timp în care Berbecul și Balanța trebuie să „se pregătească pentru un an karmic”.

Se sugerează că Berbecul și Balanța se concentrează pe energia Vărsător în diagramele lor respective pentru a vedea cum pot aborda eclipsele care au loc în martie și aprilie. Berbecii vor beneficia de concentrarea asupra prietenilor, a conexiunilor și a rețelelor de socializare, deoarece Vărsătorul le conduce casa a 11-a. Între timp, Balanța beneficiază de accesarea laturii lor creative, deoarece guvernează a cincea lor casă.

Gemenele Oana și Adina Timofte îți dezvăluie cum vei sta cu dragostea, în 2024, în funcție de cifra destinului. Cine va avea cele mai mari provocări în sectorul sentimental

Echinocţiul de primăvară: Berbec
Să fii într-o relație sau nu? Aceasta este întrebarea generală pe care ți-o poți pune. Nodul Nord din zodia ta este karmic, deoarece te va împinge în afara zonei tale de confort pentru a pune capăt relațiilor care nu funcționează pentru tine și te va ajuta să găsești aspecte din tine pe care poate le-ai neglijat. Temele recurente din ultimul tranzit Nodul Nord din Balanța pot apărea din nou, oferindu-ti o nouă oportunitate de a închide capitole sau de a îți rescrie povestea încă o dată.

2024, an karmic crucial din punct de vedere numerologic. Adina Timofte, despre încărcătura karmică a numerelor 13, 14, 16, 19

Acesta este un moment esențial în care s-ar putea să te simți nesigur, îndoindu-te de mișcările tale și întrebându-te dacă alegerile tale au meritat. Ce este important acum este să ai încredere în călătoria ta, în procesul tău și în creșterea generală pe care ai obținut-o în ultimii câțiva ani.

Aceste lecții se pot încheia spre sfârșitul acestui tranzit când Nodurile intră în Pești și Fecioară. Cu toate acestea, este important să te vindeci. De ce? Pentru că atunci când Saturn intră în semnul tău, s-ar putea să fii pregătit pentru o altă trezire grosolană, repetând aceste lecții încă o dată. Așa că urcă în corabie, Berbec, și luptă-te!

Echinocţiul de primăvară: Balanță

Visurile tale acum se pot simți provocate și obstrucționate în timp ce reflectezi la Saturn în tranzitul Capricorn, care ți-a bulversat fundația și te-a făcut să te simți împovărat cu o mulțime de responsabilități. Nodul Sud din zodia ta îți poate oferi momentul de a lucra în umbră și de vindecare pe măsură ce pășesti în versiunea nouă și mai împuternicită a ta când Nodul trece din nou la următoarele zodii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.