Echinocţiul de toamnă a trecut, efectele continuă. Ce au de facut zodiile până la finalul lunii septembrie!

Tocmai am intrat în ultima săptămână din luna septembrie 2023 și asta ar putea fi un șoc pentru mulți dintre noi. Suntem deja aici? Cum de abia am intrat în toamnă și mai avem puțin și intrăm în octombrie? Totuși... iată-ne aici. Am trăit să spunem povestea și vom scrie povești noi. Să trecem peste câteva dintre cele mai importante momente planetare care ne vor impacta pe toți, într-un fel sau altul.

25 sept. 2023, 12:35
Echinocţiul de toamnă a trecut, efectele continuă. Ce au de facut zodiile până la finalul lunii septembrie!

După echinocţiul de toamnă care a marcat egalitatea zilei cu noaptea și trecerea la toamna astronomică, cu o Lună Plină în Berbec care vine în calea noastră pe 29 septembrie 2023, în același timp în care Venus îl pătrunde pe Uranus, vom simți că ne-am stăpânit spiritele noastre sălbatice. Mercur face trigon Uranus și închide luna pentru noi, anunțându-ne că ne îndreptăm către ceva pozitiv și înălțător.

Iată cum continuă să ne influențeze echinocțiul de toamnă și în ultima săptămână a lunii septembrie.

Balanta
Datorita zodiei tale și sezonului său viitor, vei simți ca și cum septembrie 2023 te-a adus la curent cu privire la știi cine ești, pentru ce ești aici și ce să faci cu viața ta. Aceasta a fost întotdeauna o lună progresivă și îți place activitatea care vine cu ea.

Previziuni RUNE pe ZODII, 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Cine are URUZ, rune puterii, pentru cine aduce ALGIZ protecţie divină. Noutati de la pietrele mistice!

Te simți ca și cum ești stabil financiar și romantic în această perioadă. Ești nedumerit când vine vorba de ego-urile altora și te îndepărtezi de treburile nedorite. Aceasta este o lună „fără dramă” pentru tine și ce ar putea fi mai bun?

Scorpion
Septembrie 2023 te-a impulsionat să faci o cercetare intensă a sufletului, deoarece ai învățat că anumite acțiuni nu mai funcționează în viața ta. Te maturizezi și nu te-ai obișnuit cu asta… dar această maturitate nou găsită funcționează pentru tine și ceea ce vei observa în acest timp este că nu mai suferi. Este posibil să nu observi când a avut loc vindecarea emoțională, dar te vei simți mult mai bine pe măsură ce te apropii de cealaltă parte, ca și cum lucrurile s-ar fi pus brusc în loc.

Săgetător
Înfrângerea nu este un cuvânt în vocabularul tău și, deși ai văzut momente grele în viața ta, poți folosi durerea pentru a te ridica deasupra tuturor. Septembrie 2023 te-a pus în contact cu recunoștință, deoarece știi acum că tot ceea ce ai îndurat a făcut parte dintr-un plan cosmic de a te duce la locul măreției.

Zodiac CHINEZESC 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Toate raspunsurile vin miercuri. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii

Energia Balanței funcționează bine asupra ta și te pune în mișcare. Te simți echilibrat și în largul tău. În loc să lași lucrurile să ajungă la tine, faci din tot ajutorul tău. Ești un alchimist în ultima sătpmână din septembrie 2023. Transformi metalul de bază în aur strălucitor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.