Efectul AUR în România. 15.000 de români s-au înscris în formaţiunea condusă de George Simion, după alegeri

Românii s-au înscris într-un număr impresionant în Alianţa pentru Unirea Românilor, în ultimele 24 de ore. 15.000 de persoane au răspuns apelului lansat, luni, de copreşedinţii AUR George Simion şi Claudiu Târziu.

08 dec. 2020, 12:56
Efectul AUR în România. 15.000 de români s-au înscris în formaţiunea condusă de George Simion, după alegeri
15.000 de persoane s-au înscris în AUR în ultimele ore.

Efectul AUR în România. Potrivit unui comunicat transmis marţi de AUR, 15.000 de români s-au înscris în ultimele 24 de ore în Alianţa pentru Unirea Românilor.

Efectul AUR în România. Mii de români s-au înscris în formaţiune după alegeri

„AUR dorește să schimbe în bine societatea românească pe toate palierele și se adresează tuturor celor care nu se regăsesc în principiile, valorile, dar mai ales acțiunile partidelor s-au rotit la putere în ultimii 30 de ani. Atrag atenția tuturor, însă, că intrarea în AUR se face nu pentru a căuta beneficii. Calitatea de membru AUR presupune sacrificiu pentru Țară, nu angajarea într-un post călduț sau rezolvarea unor interese”, a declarat George Simion, copreședinte AUR.

Citeşte şi George Simion, după demisia lui Orban: „Ne bucurăm, a fost o guvernare dezastruoasă. Nu facem nicio coaliție”

Adeziunea de intrare în Alianţa pentru Unirea Românilor poate fi semnată online.

AUR va avea în Parlament 46 de senatori și deputați, potrivit comunicatului de presă. Formaţiunea a obţinut 8,69 % din vorurile românilor pentru Camera Deputaţilor şi 8,77 % pentru Senat.

AUR şi-a anunţat propunerea de premier, Călin Georgescu, „un român patriot”

AUR, partidul înființat în septembrie 2019, va ajunge la Palatul Cotroceni, la discuții cu președintele Klaus Iohannis pentru formarea noului Guvern, iar unul dintre liderii AUR, Dorin Lulea, a anunțat că propunerea lor pentru funcția de premier este Călin Georgescu.

”AUR și-a prezentat din campanie propunerea de premier și nu îi vom înșela pe români. Călin Georgescu este un român patriot ce se ridică la înălțimea unei asemenea funcții. Nu este membru de partid, AUR propune români competenți, indiferent de statutul lor politic.” – a anunțat vicepreședintele AUR pe Facebook.