El e celebrul fotbalist care se scaldă în lux și opulență. A atras toate privirile cu ceasul de aproape 60.000 de euro și noul Range Rover Vogue de 105.000 de euro. Apariție de lux în zona de nord a Capitalei

Ciprian Marica are de fiecare dată o apariție care nu poate fi trecută ușor cu vederea. În timp ce mulți dintre noi reduc cât se poate din cheltuieli și asta pentru că valul de scumpiri i-a speriat foarte mult pe români, fostul fotbalist se scaldă în lux.

15 dec. 2022, 11:24
El e celebrul fotbalist care se scaldă în lux și opulență. A atras toate privirile cu ceasul de aproape 60.000 de euro și noul Range Rover Vogue de 105.000 de euro. Apariție de lux în zona de nord a Capitalei

Ciprian Marica are o pasiune pentru ceasuri și boliduri de lux. Accesoriile pe care acesta le poartă valorează aproape cât un apartament. Nu mai punem la socoteală mașina pe care o conduce sau articolele vestimentare.

Ciprian Marica sfidează criza. A ieșit din casă cu accesorii care valorează cât un apartament

Se știe dintotdeauna că fostul fotbalist a fost un veritabil crai și are în palmares o mulțime de femei frumoase. Mereu îngrijit și mereu în pas cu moda, acesta a reușit de fiecare dată să atragă toate privirile. Cu toate că timpul a trecut, așa cum și perioada lui de glorie din punct de vedere fotbalistic s-a scurs, un lucru este cert: Ciprian Marica o duce bine din punct de vedere financiar.

Cancan.ro l-a surprins pe acesta zilele trecute în oraș, aproape de Herăstrău. Și-a făcut apariția la volanul unui bolid Range Rover care costă mai mult decât un apartament într-o zonă decentă din București. 105.000 de euro este prețul mașinii din care Ciprian Marica s-a dat jos ca un adevărat om care nu are vreo problemă cu scumpirile. Asta nu e tot. La mână purta un ceas de 57.000 de euro, Audemars Piguet Grand Prix, ediție limitată, pe care, potrivit sursei menționate anterior, Ciprian Marica a plătit nu mai puțin de 57.000 de euro. O sumă deloc de neglijat în contextul actual în care prețurile au explodat, iar vremuri prea bune nu se anunță curând. Așadar, e lesne de înțeles că banii pentru Ciprian Marica nu reprezintă o problemă și poate sfida fără drep de apel criza.

Citește și : El este cel mai tânăr milionar fantomă din România. Învârte banii cu lopata, conduce doar mașini de la 150.000 de euro în sus și are o afacere de milioane de euro, dar nimeni nu știa de el până acum – FOTO

Fostul fotbalist se iubește cu Ioana Marcu

Dacă pe plan financiar lucrurile stau mai mult decât perfect, toate s-au așezat foarte bine și în plan sentimental. Acesta are o relație cu Ioana Marcu, însă preferă să o țină cât mai departe de ochii lumii. Ioana a trecut peste episodul de infidelitate pe care fotbalistil l-a avut în trecut.

Citește și :Emily Burghelea, de urgență la spital. Ce a pățit blondina: „Am început să am contracții”

“Ea e o fată simplă, care nu încearcă să epateze, o fată cu bun gust, dulce și sinceră. Cel mai important pentru mine la o femeie e să fie feminină, e cel mai mare atu. Frumusețea nu e primordială. Bineînțeles, primul lucru la care te uiți e aspectul fizic, dar apoi descoperi și alte lucruri. La noi nu s-a pus problema, nu am avut niciodată discuții pe tema căsătoriei. Ne e foarte bine așa cum suntem. Nu considerăm că o hârtie ar schimba lucrurile între noi. Dacă ar fi fost vorba despre nemulțumire sau un lucru pe care și l-ar fi dorit, până la urmă nu ar fi fost nicio problemă să o facem. Nu cred în tipare. Pur și simplu, dacă ești fericit în felul tău, de ce ai schimba lucrurile?”, a spus Ciprian Marica cu ceva timp în urmă.