El e tânărul de 21 de ani care s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești, în timp ce mama lui îl ruga disperată să nu o facă. Familia e în șoc

O familie din Ploiești a avut parte de un weekend de coșmar și va fi nevoită să trăiască cu regretul pierderii fiului de 21 de ani pentru toată viața.

06 nov. 2022, 16:32
El e tânărul de 21 de ani care s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești, în timp ce mama lui îl ruga disperată să nu o facă. Familia e în șoc

Un tânăr de 21 de ani a decis să-și pună capăt zilelor după o ceartă cu tatăl său. Potrivit primelor informații, ar fi fost sub influența drogurilor atunci când a recurs la gestul extrem.

După conflictul cu părintele, tânărul s-a închis în camera lui și a amenințat că se sinucide. Mama lui a intrat în panică și a încercat disperată să-l facă să se răzgândească, din spatele ușii.

La un moment dat, văzând că nu reușește să-și convingă fiul să renunțe la idee, a apelat la ajutorul unui vecin, care îi era și prieten și care îl cunoștea destul de bine pe acesta.

Citește și Scene şocante la centrul de la Deva: o gimnastă care a luat aur la Europene a ameninţat cu sinuciderea! „S-a ajuns la bătăi!”

Eforturile disperate ale mamei și ale vecinului au fost în zadar. Din nefericire, tânărul s-a aruncat de la geam, de la etajul zece al blocului în care locuia cu familia.

Echipajele de salvare au fost chemate la fața locului, dar a fost prea târziu să mai facă ceva. Medicii s-au văzut nevoiți să declare decesul, în timp ce părinții erau sfâșiați de durere și priveau neputincioși. Din nefericire, părinții tânărului au suferit un adevărat șoc și au avut fost transportați la spital.

Potrivit IJP Prahova, sâmbătă seară, în jurul orei 21.15, polițiștii Secției nr.3 de poliție Ploiești au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la etajul unui bloc de pe strada Înfrățirii din municipiu. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care s-a aruncat de la etajul 10 al blocului în care locuia. Tânărul a fost declarat decedat.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citește și Durere fără margini într-o familie din Ploiești. Un tânăr de 21 de ani s-a sinucis în fața mamei sale, după o ceartă cu tatăl