El este Cosmin Stan, studentul găsit mort într-o cameră de cămin din București. Tatăl tânărului este în stare de șoc: ”Nu ştiu ce să cred”

Cosmin Stan avea doar 20 de ani și o viață înainte, însă destinul său i-a fost frânt mult prea devreme. Tânărul a fost găsit fără suflare în camera sa de cămin de Poliția Capitalei.

25 apr. 2023, 23:07
El este Cosmin Stan, studentul găsit mort într-o cameră de cămin din București. Tatăl tânărului este în stare de șoc: ”Nu ştiu ce să cred”
El este Cosmin Stan, studentul găsit mort într-o cameră de cămin din București. Tatăl tânărului este în stare de șoc: ”Nu ştiu ce să cred”

El este Cosmin Stan, studentul găsit mort într-o cameră de cămin din București. Cosmin Stan este fiul cunoscutului antrenor de tenis din Focșani, Costel Stan.

Citește și Dovezile care l-ar putea ţine ani grei după gratii pe studentul marocan Ahmed Sami el Bourkadi, acuzat de uciderea a doi colegi

El este Cosmin Stan, studentul găsit mort într-o cameră de cămin din București

Tânărul care în urmă cu doi ani a venit în Capitală și-a găsit sfârșitul la doar 20 de ani după ce potrivit anchetatorilor, ar fi luat o supradoză de droguri.

Oamenii legii care anchetează moartea tânărului spun că mesajele postate de acesta pe rețelele de socializate în ultima perioadă îi determină să creadă că ar fi suferit de depresie.

Cu toate acestea, tatăl lui Cosmin Stan este în stare de șoc și a declarat că nu știe ce să mai creadă.

”Am primit un telefon de la Poliţie că l-au găsit mort în camera de cămin. Atât ştiu. Nu ştiu ce să cred, vă daţi seama cum e să-mi pierd copilul de 20 de ani”, a declarat Costel Stan, tatăl studentului, potrivit Observatornews.ro.

De-a lungul timpului, Cosmin a susținut că este student la ASE și chiar și familia sa știa acest lucru. Însă, în urma morții sale atât familia cât și prietenii tânărului au aflat că acesta nu studia la această universitate.

După ce cazul studentului găsit mort în camera sa de cămin a fost intens mediatizat, conducerea Universităţii a transmis că tânărul nu era înscris la niciuna dintre facultăţile sale.

”Persoana decedată nu a fost student la ASE, ci la altă Universitate din București la al cărei cămin era cazat”, au transmis reprezentanții ASE.

În urma poziției ASE, au apărut mai mule informații potrivit cărora, Cosmin era student la Universitatea Hyperion, însă reprezentanții instituției au infirmat acest lucru.

”Studentul în cauză nu este înscris la Universitatea Hyperion din Bucureşti. Nu este studentul nostru, am verificat, nu apare nicăieri în evidenţele noastre”, a spus Sever Spânulescu, rector Universitatea Hyperion.

Cosmin Stan este fiul antrenorului de tenis Costel Stan, care a început să joace tenis de câmp la vârsta de şase ani şi jumătate la Clubul Sportiv Unirea Focşani sub îndrumarea profesorului George Bucuroiu, scrie Realitatea.

A făcut parte şi din lotul lărgit al echipei naţionale a României, performanţele sale fiind apreciate de specialiştii din domeniu.

Cât a fost sportiv de performanţă, Costel Stan s-a aflat tot timpul în topul tenismenilor români luptându-se pentru locurile fruntaşe cu Adrian Voinea şi Andrei Pavel.

Costel Stan face parte din noul val al antrenorilor de tenis de câmp care a reuşit să se impună în lumea bună a „sportului alb” din România. Sportivii săi au obţinut numeroase medalii la concursurile naţionale.

Citește și Noi probe în dosarul celor doi studenţi ucişi la Iaşi. Pe hainele studentului marocan au fost găsite urme de sânge