El este Cristi, tânărul de 24 de ani care a murit pe loc, după ce a intrat cu mașina într-un autobuz, în Sibiu. ”Nu te vom uita niciodată”

Cristi avea doar 24 de ani și o viață înainte, însă destinul i-a fost frânt mult prea devreme de un accident cumplit. Tânărul a murit pe loc după ce s-a izbit violent de un autobuz care era oprit într-o stație din Sibiu.
Mircea Filipescu
15 mai 2023, 13:40
El este Cristi, tânărul de 24 de ani care a murit pe loc, după ce a intrat cu mașina într-un autobuz, în Sibiu. ”Nu te vom uita niciodată
El este Cristi, tânărul de 24 de ani care a murit pe loc, după ce a intrat cu mașina într-un autobuz, în Sibiu. ”Nu te vom uita niciodată"

El este Cristi, tânărul de 24 de ani care a murit pe loc, după ce a intrat cu mașina într-un autobuz, în Sibiu. Tragedia a avut loc duminică după-amiază pe calea Gușteriței, din Sibiu, atunci când Cristi se îndrepta către casă, unde din păcate, a ajuns între patru scânduri.

Citește și Tânără de 29 de ani, lovită de ambulanţă pe trecerea de pietoni, în Sectorul 4 al Capitală. Alt tânăr de 24 de ani, mort într-un accident cumplit în Sibiu

El este Cristi, tânărul de 24 de ani care a murit pe loc, după ce a intrat cu mașina într-un autobuz, în Sibiu

La un moment dat, nu se știe cum tânărul, care se afla singur în mașină, a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de autobuzul care a oprit regulamentar în stație. În urma impactului, autoturismul tânărului a fost grav avariat.

”Poliţiştii Biroului Rutier Sibiu intervin la un accident produs pe Calea Guşteriţei din municipiul Sibiu. Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit că şoferului unui autoturism, în vârstă de 24 de ani, sibian, ar fi intrat în coliziune cu un autobuz staţionat în staţie”, a transmis Poliția Județeană Sibiu.

Din nefericire pentru Cristi impactul a fost fatal. Atunci când medicii au ajuns la fața locului, tânărul era deja în stop cardio-respirator și în ciuda tuturor manevrelor de resuscitare, au fost nevoiți în cele din urmă, să îi constate decesul.

„Din păcate, tânărul de 24 de ani a fost declarat decedat, el nerăspunzând manevrelor de resuscitare, prezentând leziuni traumatice foarte grave”, au transmis reprezentanții SAJ Sibiu.

Martorii care au asistat la cumplita tragedie susțin că tânărul în vârstă de 24 de ani mergea cu viteză mare și nu purta centura de siguranță.

Veste morții lui Cristi a căzut ca un trăsnet familia și prietenii cărora nu le vine să creadă că acesta nu mai este. Pagina de Facebook a tânărului a fost inundată de sute de mesaje de condoleanțe.

”Nu te vom uita niciodată! Condoleanțe! Dumnezeu să-l ierte și să se odihnească în pace. Doamne ferește! / Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe!”, sunt o parte din mesajele transmise pe contul lui personal de Facebook.

Citește și Accident teribil în Constanța! Două persoane au căzut într-un bazin cu azot la Rafinăria Petromidia Năvodari. Un bărbat și-a pierdut viața

 

 

 

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!