El este Cristi, tânărul de 24 de ani care a murit pe loc, după ce a intrat cu mașina într-un autobuz, în Sibiu. ”Nu te vom uita niciodată”

Cristi avea doar 24 de ani și o viață înainte, însă destinul i-a fost frânt mult prea devreme de un accident cumplit. Tânărul a murit pe loc după ce s-a izbit violent de un autobuz care era oprit într-o stație din Sibiu.

15 mai 2023, 13:40
El este Cristi, tânărul de 24 de ani care a murit pe loc, după ce a intrat cu mașina într-un autobuz, în Sibiu. ”Nu te vom uita niciodată”
El este Cristi, tânărul de 24 de ani care a murit pe loc, după ce a intrat cu mașina într-un autobuz, în Sibiu. ”Nu te vom uita niciodată"

El este Cristi, tânărul de 24 de ani care a murit pe loc, după ce a intrat cu mașina într-un autobuz, în Sibiu. Tragedia a avut loc duminică după-amiază pe calea Gușteriței, din Sibiu, atunci când Cristi se îndrepta către casă, unde din păcate, a ajuns între patru scânduri.

Citește și Tânără de 29 de ani, lovită de ambulanţă pe trecerea de pietoni, în Sectorul 4 al Capitală. Alt tânăr de 24 de ani, mort într-un accident cumplit în Sibiu

El este Cristi, tânărul de 24 de ani care a murit pe loc, după ce a intrat cu mașina într-un autobuz, în Sibiu

La un moment dat, nu se știe cum tânărul, care se afla singur în mașină, a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de autobuzul care a oprit regulamentar în stație. În urma impactului, autoturismul tânărului a fost grav avariat.

”Poliţiştii Biroului Rutier Sibiu intervin la un accident produs pe Calea Guşteriţei din municipiul Sibiu. Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit că şoferului unui autoturism, în vârstă de 24 de ani, sibian, ar fi intrat în coliziune cu un autobuz staţionat în staţie”, a transmis Poliția Județeană Sibiu.

Din nefericire pentru Cristi impactul a fost fatal. Atunci când medicii au ajuns la fața locului, tânărul era deja în stop cardio-respirator și în ciuda tuturor manevrelor de resuscitare, au fost nevoiți în cele din urmă, să îi constate decesul.

„Din păcate, tânărul de 24 de ani a fost declarat decedat, el nerăspunzând manevrelor de resuscitare, prezentând leziuni traumatice foarte grave”, au transmis reprezentanții SAJ Sibiu.

Martorii care au asistat la cumplita tragedie susțin că tânărul în vârstă de 24 de ani mergea cu viteză mare și nu purta centura de siguranță.

Veste morții lui Cristi a căzut ca un trăsnet familia și prietenii cărora nu le vine să creadă că acesta nu mai este. Pagina de Facebook a tânărului a fost inundată de sute de mesaje de condoleanțe.

”Nu te vom uita niciodată! Condoleanțe! Dumnezeu să-l ierte și să se odihnească în pace. Doamne ferește! / Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe!”, sunt o parte din mesajele transmise pe contul lui personal de Facebook.

Citește și Accident teribil în Constanța! Două persoane au căzut într-un bazin cu azot la Rafinăria Petromidia Năvodari. Un bărbat și-a pierdut viața