El este „culturistul monstruos”! Cantitatea incredibilă de mâncare pe care o consumă zilnic bărbatul de 158 de kilograme

Illia Golem are 32 de ani și este unul dintre cei mai celebri culturiști din lume. Supranumit ”culturistul monstruos”, bărbatul cântărește nu mai puțin de 158 de kilograme și consumă zilnic peste șapte kilograme de mâncare.

05 oct. 2023, 10:13
El este „culturistul monstruos”! Cantitatea incredibilă de mâncare pe care o consumă zilnic bărbatul de 158 de kilograme
El este "culturistul monstruos"!

Cantitatea incredibilă de mâncare pe care o consumă zilnic bărbatul de 158 de kilograme. Illia Golem s-a născut în Cehia și a devenit extrem de popular, după ce s-a mutat în Statele Unite ale Americii, unde a fost supranumit ”culturistul monstruos”

Citește și Un culturist și-a omorât soția, după care a incinerat-o. Bărbatul a sperat că va scăpa fără ca cineva să afle

Cantitatea incredibilă de mâncare pe care o consumă zilnic bărbatul de 158 de kilograme

La cei 1.83 metri înălțime pe care îi are, cehul cântărește nu mai puțin de 158 kilograme. Această cifră nu ar fi putut fi atinsă fără dieta sa specială, care pare imposibilă pentru un om normal.

Zilnic, culturistul Illia Golem cosumă peste șapte kilograme de mâncare. Pe lângă suplimentele pe care le ia înainte și după sală, ”culturistul monstruos” mănâncă șapte mese pe zi, care însumează peste șapte kilograme, potrivit presei britanice.

Deși pare greu de crezut, Illia Golem a fost în copilărie foarte firav, însă astăzi este un adevărat „monstru”.

Golem a dezvăluit că micul-dejun al său constă în 300 grame mâncare de ovăz, iar apoi urmează trei prânzuri, din două în două ore: 1,6 kilograme de orez plus 800 grame de somon, apoi 1,3 kilograme de vită, urmate de 500 grame de paste.

Apoi, urmează două cine, luate la același interval – 300 grame de paste și 200 grame de brânză, apoi 1,3 kilograme de vită și alte 700 grame de brânză de țară. De asemenea, ultimul element din dieta zilnică este desertul, format din 14 clătite americane din ovăz.

Legendarul culturist român Eugen Kantor a murit subit la antrenament

Eugen Kantor, sportiv arădean care în anul 1992 primea distincția de Maestru al sportului, un nume al culturismului românesc, s-a stins din viață la vârsta de 75 de ani, în urma unui infarct.

Cunoscutul culturist Eugen Kantor s-a stins subit la vârsta de 75 de ani, după ce și-a făcut rutina zilnică, adică și-a făcut antrenamentul de dimineață la XOX GYM, din Aradul Nou.  Kantor, unul dintre cei mai mari culturiști ai țării noastre, care a avut în palmares peste 30 de concursuri naționale și internaționale câștigate, a murit, după ce s-a antrenat la sală și pe stadion.

Pentru arădeanul Eugen Kantor, în vârstă de 75 de ani, dimineața zilei de vineri, 15 septembrie era una obișnuită. A mers să se antreneze la sala de sport XOX GYM  din Arad unde a râs cu cei de acolo și și-a făcut exercițile, iar apoi a mers la stadionul Gloria unde obișnuia să alerge, însă i s-a făcut rău. A fost dus la spital la Arad, apoi la Timișoara, dar medicii nu au mai putut să-l salveze. Diagnostul: disecție de aortă.

Cei care au fost de dimineață la sală cu Eugen Kantor spun că era plin de viață și nimic nu prevestea sfârșitul campionului.

„R.I.P..Kantor Eugen..un om și un sportiv, o adevărată legendă a culturismului românesc și a Aradului…Dumzeu să-l odihnească în pace..A murit vultur cum se spune..a făcut antrenament până în ziua când a plecat dintre noi..XOX GYM a fost sala care a avut onoarea să îl primească pănă în ultima clipa a vieții lui”, a scris pe pagina de Facebook, Constantin Bisca, patron XOX GYM.

 Eugen Kantor a luat în anul 1992 Titlul de maestru al sportului.

Sportivul ducea o viață destul de activă. În data de 13 septembrie 2023 acesta s-a aflat pe Ștrandul Neptun alături de prieteni, iar pe pagina de Facebook alături de o fotografie era postat următorul mesaj:  „Tineret mândria țării…ultimele bătăi de aripi la Ștrandul Neptun”.

Momentul în care arădeanul s-a retras oficial din concursuri a fost marcat la la Sala Polivalentă Victoria din Arad,ăn anul 2016, în octombrie, în prezenţa a peste 500 de spectatori şi peste 60 sportivi, când a avut loc prima ediţie a Cupei XOX Gym, Open Banat & Transylvania. Pe langă sportivii de naţionalitate română, care au fost din toată ţara (Arad, Timisoara, Craiova, Resita, Satu Mare, Constanta, Tg. Jiu, etc.), la concursul de la Arad au fost prezenţi şi sportivi din Italia, Ungaria si Serbia.

Concursul a debutat cu un moment cu totul special şi anume, retragerea din concursuri de fitness a lui Eugen Kantor, în vârstă de 69 de ani, sportiv arădean.

Citește și Un elev de 17 ani a murit la o şcoală de vară. Băuse multe băuturi energizante şi fumase două pachete de ţigări în ultimele ore