Elena Băsescu, transformată total de operaţiile estetice. Fiica fostului preşedinte a ajuns de nerecunoscut GALERIE FOTO

Elena Băsescu, fiica cea mica a fostului președinte Traian Băsescu, a ajuns de nerecunoscut în urma intervențiilor estetice. În ultimele poze, aceasta nu mai seamană deloc cu cea care era în urmă cu 10 ani!

12 iul. 2022, 10:14

Elena Băsescu, transformată total de operaţiile estetice. Ajunsă la vârsta de 42 de ani, fiica fostului preşedinte a ajuns de nerecunoscut din cauza operaţiilor estetice. Aceasta a apelat dintotdeauna la cele mai noi și mai inovative proceduri estetice, care i-au modificat fizionomia feței în mod vizibil.

Elena Băsescu, eșec de proporții în afaceri. Fiica fostului președinte îşi închide firma de confecţii de haine

În ultimele imagini făcute publice de Click!, Elena Băsescu apare transformată total de intervențiile estetice. Fiica cea mică a fostului președinte a vizitat de curând o o clinică de înfrumusețare, unde a apelat din plin la injecțiile cu botox, dar și la acidul hialuronic. Buzele vedetei sunt cu mult mai voluminoase, iar trăsăturile feței vizibil modificate. Unele voci avizate afirmă că Eba ar fi umblat chiar și la pomeți și și-ar fi injectat diverse substanțe, pentru a-i contura mult mai bine.

Cum a ajuns Elena Băsescu în Parlamentul României, fără să fie votată: „Vreau să fac ce-mi place”

Elena Băsescu are trei copii. Pe Sofia (8 ani și 6 luni) și pe Traian (7 ani) îi are din relația cu Bogdan Ionescu, alias Syda, iar pe micuța Anastasia (3 ani și 9 luni), din relația cu Cătălin Tomată.