Elena Băsescu, de urgență la spital după ce un accident la călărie. Panică uriașă în familia lui Traian Băsescu!

E panică mare în familia lui Traian Băsescu. Fiica cea mică a fostului președinte, Elena Băsescu, a ajuns la spital, în ultima zi de weekend, după ce a mers la echitație.

16 mai 2023, 08:31
Elena Băsescu, de urgență la spital după ce un accident la călărie. Panică uriașă în familia lui Traian Băsescu!
Elena Băsescu, de nerecunoscut pe reţelele de socializare!

Elena Băsescu s-a dezechilibrat și a căzut din șa. Pe moment nu și-a dat seama cât de dură a fost căzătura, însă ulterior, după ce a ajuns acasă, a realizat că e neapărată nevoie să meargă la spital. EBA a avut nevoie de antiinflamatorii ca să se pună pe picioare.

Totul s-a întâmplat duminica trecută, în timpul uneia dintre activitățile preferate ale Elei. Fiica fostului șef de stat merge de la călărie fiindcă îi place foarte mult, dar de această dată o clipă de neatenție i-a dat totul peste cap. După ce a ajuns acasă a început să simtă durerea tot mai mult. S-a îmbrăcat repede, și-a luat telefonul, a comandat un Uber și a pornit direct către Ponderas, potrivit Cancan.

Citește și Elena Băsescu s-a reorientat în carieră. Cum este privită de colegi fiica fostului președinte

Elena Băsescu a stat încontinuu pe telefon cât a așteptat în spital, primea zeci de mesaje de la cunoscuții săi, care erau cu toții foarte îngrijorați. A fost nevoită să facă un RMN fiindcă ar fi fost vorba de un traumatism cervical.

Ulterior, EBA a fost pusă pe un cărucior și dusă la etaj, la internări. Nu se știe exact dacă și-a petrecut sau nu noaptea la spital.

Elena Băsescu este mamă a trei copii. Sofia Anais (9 ani) și Traian Jr. (7 ani) sunt copiii pe care-i are din căsătoria cu Bogdan Ionescu.  Cei doi au divorţat în septembrie 2016, după patru ani de căsnicie, iar apoi Elena și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat care a devenit și tatăl celui de-al treilea copil al său – Anastasia (5 ani). Tânărul afacerist Cătălin Gheorghe este mai tânăr cu 12 ani decât Elena și este patronul unui restaurant de fițe din București. Din păcate nici această relație nu a durat prea mult, dar cei doi au rămas prieteni de dragul fetiței lor.

Citește și Elena Băsescu este o mămică de vis! Locul superb unde și-a răsfățat micuții la final de săptămână