Elena Băsescu s-a reorientat în carieră. Cum este privită de colegi fiica fostului președinte

Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu, s-a angajat în presă. După ce a fost manechin, europarlamentar, acum s-a gândit să treacă la scris știri.

08 mart. 2023, 10:04
Elena Băsescu s-a reorientat în carieră. Cum este privită de colegi fiica fostului președinte

Elena Băsescu a postat recent pe Instagram o fotografie de la noul loc de muncă. Mezina fostului președinte Traian Băsescu s-a reorientat în carieră. După ce a cochetat cu moda, a fost europarlamentar în perioada 2009 – 2014, în 2016 a fost angajată la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale, iar în 2020 a candidat la alegerile parlamentare și a deschis lista PMP Constanța pentru Camera Deputaților, Elena Băsescu s-a orientat spre jurnalism. În prezent, EBA lucrează în presă, este redactor în departamentul politic la Aleph News, post TV deținutul de Adrian Sârbu.

Colegii de redacție au numai cuvinte de laudă la adresa ei. Se pare că aceasta este dornică să învețe cât mai mult și dă dovadă de mult bun simț.

„Elena este redactor pe politic. Chiar mi-a trimis recent un coleg, un sms scris, în care îmi spunea de EBa este surprinzător de bine crescută, are prea mult bun simț și nu vrea să deranjeze pe nimeni din jurul ei. Elena întreabă, de fiecare dată, când nu știe ceva cu foarte multă eleganță. Ea are un program normal în redacție, ca orice angajat, nu are un altfel de program mai deosebit. Nu are privilegii speciale. Elena vine în redacție și scrie știri și tot asa. Programul e pe ture. De exemplu prima tura este de la 08.00 la 16.00 ”, a declarat un apropiat al Elenei Băsescu, potrivit click.ro.

Citește și: Fabulos! Elena Băsescu a dezvăluit ce sumă primește lunar ca pensie alimentară pentru copii

Elena Băsescu este mamă a trei copii. Sofia Anais (9 ani) și Traian Jr. (7 ani) sunt copiii pe care-i are din căsătoria cu Bogdan Ionescu.  Cei doi au divorţat în septembrie 2016, după patru ani de căsnicie, iar apoi Elena și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat care a devenit și tatăl celui de-al treilea copil al său – Anastasia (5 ani). Tânărul afacerist Cătălin Gheorghe este mai tânăr cu 12 ani decât Elena și este patronul unui restaurant de fițe din București. Din păcate nici această relație nu a durat prea mult, dar cei doi au rămas prieteni de dragul fetiței lor.