Elena Băsescu, despre a 3-a sarcină: Pe copii nu i-am anunţat. Şi-au dat seama singuri, a început să crească burtica

Elena Băsescu a mărturisit că este foarte fericită. Însărcinată cu al treilea copil, Elena Băsescu a vorbit despre sărcină, dar şi despre relaţia cu copii ei. Copiii şi-au dat seama singuri că vor avea o surioară "când a început să crească burtica". "Dintre toate cele trei sarcini de până acum, aceasta este cea mai uşoară", a povestit Elena Băsescu într-un interviu pentru Viva.

RomaniaTV.net
10 apr. 2018, 13:00
Elena Băsescu, despre a 3-a sarcină: Pe copii nu i-am anunţat. Şi-au dat seama singuri, a început să crească burtica

„Sunt foarte fericită. Dintre toate cele trei sarcini de până acum, aceasta este cea mai uşoară. Pe de o parte, pentru că am deja experienţă, ştiu la ce să mă aştept. Pe de altă parte, sunt într-un moment în care sunt foarte relaxată şi optimistă. Sunt încrezătoare că totul va fi bine: pentru Sofia şi Traian Junior, pentru mine şi pentru viitorul copil. (Pe copii) nu i-am  anunţat (de sarcină n.red.). Şi-au dat seama singuri când a început să crească burtica. Au simţit cumva că urmează să se schimbe ceva, pentru că, la vârsta lor, sunt foarte atenţi şi perspicace”, a povestit Elena Băsescu în interviul pentru Viva.

„În fiecare dimineaţă, pun urechea pe burtică la mami să audă ce face bebe, vorbesc cu el şi râd cu poftă când văd cum se mişcă şi mă întreabă: „unde e capul?, unde sunt picioruşele”, pentru că vor să-l mângâie şi să-l pupe pe cap. Este incredibil cât de empatici pot să fie copiii. Chiar şi Junior, care are doar trei ani”, a completat fiica fostului preşedinte Traian Băsescu.

Elena Băsescu a mărturist că face în continuare sport, „pentru că mi-a permis doctoriţa care monitorizează sarcina”, (…)  ştiu foarte bine ce regim alimentar trebuie să urmez, cât să mă odihnesc, astfel încât să nasc un copil sănătos, pentru că asta, până la urmă, este cel mai important”.