Elena Băsescu excursie secretă în miez de noapte. Unde a plecat fiica fostului președinte după ce și-a culcat copiii

Chiar la miezul nopții, Elena Băsescu și-a pus hainele mulate și a plecat. După ce și-a pus copiii la somn, fiica fostului președinte a plecat în excursie. Iată unde s-a dus aceasta pe ascuns.

09 iun. 2023, 20:45
Elena Băsescu excursie secretă în miez de noapte. Unde a plecat fiica fostului președinte după ce și-a culcat copiii
Elena Băsescu excursie secretă în miez de noapte. Unde a plecat fiica fostului președinte după ce și-a culcat copiii

Elena Băsescu este mereu în atenția paparazziilor. Aceasta este una dintre cele mai urmărite personaje din România, în primul rând pentru că este fiica fostului președinte al României, Traian Băsescu, dar și pentru că s-a făcut remarcată prin nenumăratele meserii pe care le-a avut și care au plasat-o în lumina reflectoarelor.

Citește și: Elena Băsescu s-a reorientat în carieră. Cum este privită de colegi fiica fostului președinte

De curând, mai exact cu trei săptămâni în urmă, Elena Băsescu a avut parte de o sperietură de zile marei, după ce a căzut de pe cal. Aceasta a ajuns de urgență la spital, însă investigațiile au arătat că nu are motive reale pentru a se panica. Dat fiind că totul era în regulă, Elena Băsescu și-a reluat imediat activitatea, fără probleme.

Fosta politiciană nu poate să conceapă să nu facă sport, așa că mersul la sală face parte din activitățiile ei zilnice. Totuși, programul nu îi permite să aibă o rutină fixă, așa că uneori alege să meargă la sală la cele mai atipice ore. Așa s-a întâmplat și de această dată. Elena Băsescu și-a rezolvat toate celelalte treburi ale zilei și, după ce i-a culcat și pe cei mici, aceasta a dat fuga pentru un antrenament la sală, chiar la mizul nopții.

Aceasta a fost surprinsă de paparazzii Cancan în drumul ei spre sală. Aceasta era îmbrăcată din cap până-n picioare în haine mulate și căra după ea geanta sport care nu lipsește din „trusa” niciunui împătimit al mersului la fitness. Odată ajunsă acolo, Elena Băsescu s-a pus rapid pe treabă și a munci mai bine de o oră.

Elena Băsescu a panicat pe toată lumea

Căzătura de pe cal a iscat foarte multă panică în familia lui Traian Băsescu. Elena Băsescu s-a dezechilibrat și a căzut din șa. Pe moment nu și-a dat seama cât de dură a fost căzătura, însă ulterior, după ce a ajuns acasă, a realizat că e neapărată nevoie să meargă la spital. EBA a avut nevoie de antiinflamatorii ca să se pună pe picioare.

Fiica fostului șef de stat merge la călărie fiindcă îi place foarte mult, dar de această dată o clipă de neatenție i-a dat totul peste cap. După ce a ajuns acasă a început să simtă durerea tot mai mult. S-a îmbrăcat repede, și-a luat telefonul, a comandat un Uber și a pornit direct către Ponderas, potrivit Cancan.Elena Băsescu a stat încontinuu pe telefon cât a așteptat în spital, primea zeci de mesaje de la cunoscuții săi, care erau cu toții foarte îngrijorați. A fost nevoită să facă un RMN fiindcă ar fi fost vorba de un traumatism cervical.

Citește și: Elena Băsescu, făcută praf după ultima imagine postată pe Instagram. Cu ce s-a lăudat fiica lui Traian Băsescu FOTO