Elena Băsescu face furori pe plajă. Cum arată în costum de baie, la 40 de ani: „Arăţi ca un manechin!”

Deşi a trecut printr-un divorţ şi o despărţire, de cei doi bărbaţi cu care are trei copii, Elena Băsescu se consideră o femeie fericită şi împlinită. Recent, a postat, pe contul său de Instagram, câteva fotografii de la malul mării, unde s-a relaxat alături de cei trei copii și se poate observa că a dispărut orice fel de urmă pe care sarcinile o lăsaseră pe corpul său

RomaniaTV.net
07 aug. 2020, 05:42

La 40 de ani, fiica cea mică a fostului preşedinte arată mai bine decât niciodată şi nu ezită să se fotografieze în costum de baie. „Arăți ca un manechin!/ Cand femeile nu sunt doar frumoase, ci si inteligente/ Mamica frumoasa, copii frumosi/ Se vede că trăiești la Constanța!„, sunt doar câteva dintre comentarii primite.

REŢETĂ SOCATĂ de la Elena Băsescu. Care este ingredientul secret

Elena Băsescu petrece mult timp în bucătărie, căci n-are încotro cu trei copii pofticioși. Cel puțin asta reiese din postările ei de pe rețelele sociale. Recent, fiica cea mică a lui Traian Băsescu s-a fotografiat alături de Sofia Anais (6 ani și nouă luni), Traian Junior (5 ani și trei luni) și Anastasia (1 an și 11 luni), în timp ce preparau împreună socată.

Gustul copilăriei mele„, a scris EBa pe Instagram și a împărtășit rețeta cu prietenii ei virtuali. (Vezi AICI imaginea)

Cea mai simplă rețetă de socată

Ingrediente: 4 litri de apă plată, 20 inflorescențe flori de soc (după gust, se pot adăuga mai multe), zeama de la 4 lămăi, 500 gr miere.

Mod de preparare: Acoperim recipientul și lăsăm la fermentat 3-4 zile.

RETETA SOCATA: Cea mai bună SOCATĂ. Mod de preparare SOCATĂ TRADIŢIONALĂ. Trucurile bunicii